2024.04.25. - Márk

Tóth Vera interneten keres magának párt!

Tóth Vera interneten keres magának párt!
A kíméletlenségig õszinte énekesnõ egy percig sem titkolta, hogy miután szakítottak elõzõ párjával, Dobos András zenésszel, az interneten keresett társat magának. Hogy milyennek is találta a virtuális kalandot, és mi lett az eredménye, most vallott jó adag öniróniával.

Egy kis tavasz köszönt be mutatóba az Esti Frízbi stúdiójába, amikor megérkezett Tóth Vera. Az örökké mosolygós énekesnõ nagyon jól mutatott korallszínû pulóverjében, vidám jelenség az esõs napon. Vera jókedve akkor sem hagyott alább, amikor a mûsorvezetõ, Hajdú Péter megkérdezte tõle, igaz-e a hír, hogy két éve nem érintette férfi.
– Van egy újságíró, akit kedvelek, szívesen nyilatkozom neki, ha kérdez – mesélte az énekesnõ.

– Egy alkalommal arról beszélgettünk, hogy amióta szakítottam Dobival, nem volt senkivel komoly kapcsolatom. Ebbõl lett aztán a szenzációs címlap az ominózus mondattal. A barátnõim jót nevettek rajta.

Az elsõ Megasztár gyõztese beszélt arról is, hogy megpróbálkozott az internetes társkereséssel is. A kaland három hétig tartott, Vera addig volt fönn a hálón. – Néhány találkozó összejött – árulta el.

– Az egyik srác annyira zavarban volt, hogy meg sem szólalt, gyorsan rendeltem neki két italt, hogy megeredjen a nyelve. Amikor végre megjött a bátorsága, az elsõ kérdése az volt, milyen ember a Pély Barna.

Verát humorérzéke átsegítette a kínos szituációkon, jót derült, amikor a lovag csak arra volt kíváncsi, vajon elviszi-e õt magával híres emberek közé az énekesnõ. – Nehéz az ismert embereknek így keresni partnert – szögezte le –, soha nem lehet tudni, a személye varázsolta-e el a másikat, vagy azt hiszik valamiféle csodavilágba juthatnak vele, a sztárok közé.

Az énekesnõ addig is, amíg új szerelem nem érkezik az életébe, jól érzi magát a bõrében. Ha van szabad estéje, akkor sem esik kétségbe, ha egyedül, bocsánat: nem egyedül, hanem kutyájával együtt tölti otthonában. Olykor még az is elõfordul, hogy a gyönyörû hangú Vera magának „öröménekel” a kádban.