2024.03.29. - Auguszta

Cristiano Ronaldo egy 18 éves egyetemista bombázóval jár!

Cristiano Ronaldo egy 18 éves egyetemista bombázóval jár!
A tavalyi év Aranylabdás futballistája, a Manchester United középpályása, Cristiano Ronaldo a minap újabb szõke bombázóval az oldalán mutatkozott. A legújabb kiszemelt a 18 éves egyetemista, Olivia Saunders.

A The Sun címû angol bulvárlap fotósának sikerült lencsevégre kapnia Ronaldót, amint épp egy dekoratív fiatal szõke hölgyet segít beszállni a méregdrága luxusautójába. Ronaldo – mióta összetört a vadonatúj Ferrarija – a helyette, potom 150 ezer fontért vásárolt Bentley-vel furikázza a lányt, amit õ szemmel láthatóan nagyon élvez.

Kiderült, a lány Olivia Saunders, aki most elsõéves egyetemista a manchesteri egyetemen. Ronaldo eddigi barátnõivel ellentétben tehát nem egy befutott modell vagy híres színész.

A kettejük közötti társadalmi különbséget jól mutatja, hogy teljesen eltérõek az életkörülményeik. Amíg a portugál focista egy 4 millió fontot érõ kastélyban él, addig a lány egy manchesteri egyetemi kollégium lakója.

Ronaldo persze nem az egyetemen ismerkedett meg a lánnyal, hanem akkor, amikor az dolgozott. S hogy hol? Nos, Olivia a Cloud 23 nevû nightclubban keresi meg a tandíjára valót. Ronny gyakran látogatta ezt a helyet, s ott egyik nap megpillantotta a lányt. Szemtanúk szerint amikor meglátta, egész este nem tudta levenni a szemét a lányról, majd elkérte a számát és már másnap este együtt mulattak.

Ismerõi szerint Olivia pontosan tudja, hogy mit akar, s ehhez minden képessége meg is van: gyönyörû, intelligens és rendkívül ambiciózus. A Facebook-on található adatlapja szerint nagyon szeret vásárolni, szabadidejében pedig legszívesebben a barátaival üti el az idõt.

Ronaldonak nem ez az elsõ kalandja csinos szõke lánnyal, korábban ugyanis a portugál tv-sztár Merche Romeroval, a színész Gemma Atkinsonnal és a szupermodell Nereida Gallardoval is folytatott meghitt kapcsolatot hosszabb-rövidebb ideig .