2024.04.24. - György

Megverte Chris Brown Rihannát!

Megverte Chris Brown Rihannát!
Nemrégiben még úgy állt, hogy Chris Brown egy ismeretlen nõt bántalmazott, ám sokak már akkor tudni vélték, hogy az illetõ nem más, mint Rihanna.

Akkor az énekesnõ még közleményben tudatta a rajongókkal, hogy jól van, de mára források tudni vélik, hogy a sértett valóban a barbadosi születésû, gyönyörû énekesnõ.

A New York Daily News szerint Rihanna egy tapottat sem tesz fegyvere nélkül, és minden erejével azon van, hogy segítsen a rendõrségnek a vád felépítésében.

A TMZ szerint a lány állapota egyenesen “horrorisztikus”, arca mindkét oldalán sérülések találhatók, fel van repedve a szája, az orra pedig vérfoltos.

Valószínûleg Brown valóban egy vadÁLLAT, abból is az éhesebb fajta, mivel ugyanezen forrás szerint Rihanna kezein és ujjain elszórva találhatók harapásnyomok.

Fejlemény azonban, hogy szemtanúk szerint viszont nem az énekesnõ hívta a rendõrököket, hanem egy környéken lakó férfi, aki sikoltozásra ébredt álmából.

A párhoz közel állók azt állítják az ügy hátterében féltékenység állhat, mindketten nagyon fiatalok és nem bírják elviselni, hogy a másikat körül zsongják az ellenkezõ nem rajongói…