2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Belõve vetkõzött Pamela Anderson

Belõve vetkõzött Pamela Anderson
Nem kapott semmilyen szakmai kitüntetést, egyetlen filmje sem került a mozitörténet klasszikusai közé, mégis meghatározó szerepe volt a kilencvenes évek életérzésének kialakításában.

Egyedülálló módon tizenkétszer szerepelt a Playboy címlapján, a szexuális szabadság megtestesítõje és a mellnagyobbítás divatjának hírnöke lett.

Miután elvált Kid Rocktól, Pamela Anderson ámokfutásba kezdett.

Képtelen volt feldolgozni, hogy két férje is elhagyta, és nem születhet már kislánya, akire oly nagyon vágyott.

Folyamatosan bulizott, drogozott és ivott. Ráadásul az is emésztette, hogy külseje már nem volt annyira vonzó, mint egykor, az idõ vas foga rajta is komoly nyomokat hagyott. Plasztikai sebészekkel tartotta karban magát, és alkalmi kalandokkal próbálta önbizalmát megerõsíteni. Egy szórakozóhelyen ismerkedett meg Rick Salomonnal, Paris Hilton exkedvesével.

Pár nappal a megismerkedésük után összeházasodtak, majd négy hónapra rá érvénytelenítették is a frigyet. Pamela állítólag be volt lõve, amikor kimondta a boldogító igent. – Rick Solomont csak Pamela pénze és hírneve érdekelte. Pamela pedig azt hitte, hogy a férfi majd támaszt nyújt neki, de Rick soha nem volt mellette – mesélte Anderson ismerõse.

A válás után egy tucat férfival hozták hírbe a szexbombát, aki azonban egyre magányosabbnak érezte magát. Mélyrepülésének legújabb bizonyítéka, hogy a modell bedrogozva egy kocsi hátsó ülésén levetkõzött fotósok és szemtanúk szeme láttára. Pamela ráadásul kiszállt a kocsiból, és a nyílt utcán flangált fedetlen keblekkel.

Barátai szerint a szexbomba komoly segítségre szorul.