2024.04.19. - Emma

Sarka Kata és Hajdú Péter minden este szeretkeznek a szülésig!

Sarka Kata és Hajdú Péter minden este szeretkeznek a szülésig!
Sarka Kata és Hajdú Péter a napokban esedékes szülésig is minden este szeretkezik.

A producer modell felesége minden házaspárt ugyanerre bíztat, hiszen állítja: az óvatos erotika és a finom kényeztetés ugyanis nem ront a minõségen.

"Katával ugyanúgy szeretjük egymást, mint korábban, sõt még talán egy kicsit jobban is" - mondta virágnyelven az Esti Frizbi producer-mûsorvezetõje, aki gyakran megsimogatja és puszilgatja neje hasát, elvégre benne lakik születendõ kislányuk.

Sarka Kata pedig szívesen fogadja a kényeztetést, és boldog, amikor urához bújhat. Sõt! Kifejezetten szereti, ha Péter ugyanolyan hevesen fejezi ki érzelmeit, mint a megismerkedésük utáni hónapban.

"Természetesen a szülész-nõgyógyászomat is megkérdeztük errõl, aki semmi kivetni valót nem talált abban, hogy egy kismama együtt töltse az éjszakát a kispapával. Mi is rendszeresen szeretkezünk" - mesélte Sarka Kata. "Óvatosabbak vagyunk, mint általában, de ez nem ront a minõségen."

Budapest szépe még attól sem tart, hogy esetleg szex közben beindul a szülés, hiszen mint mondja: most már bármelyik pillanatban megérkezhet hozzájuk a baba.