2024.03.29. - Auguszta

Horváth Éva is csatlakozott a három szexi gráciához!

Horváth Éva is csatlakozott a három szexi gráciához!
Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda a három grácia, három különbözõ stílussal.

A Covergirls csapatához Horváth Éva is csatlakozott, s négyen mutatták be a Sugarbird kollekciót elõször egy fotózás keretében. Kiderült, hogy Évi tervezõi ambíciókkal is bír, így a fürdõrucik mellett a koktélruhákra is összpontosít.

"A három lány három különbözõ stílus. Azt próbáljuk bemutatni, hogy hogyan lehet Magyarország három legjobb topmodelljének különbözõ ízlése.
"Linda az örök bohókás, aranyos, kislányos, kis szívecskés, Regina a letisztult vonalat képviseli és Sylvi az igazi nõ, a csipkékkel, az átlátszó rucikkal, blúzokkal, a nõies kosztümös ruhákkal, de mindenképpen úgy dolgozunk, hogy a három kollekció egymással kombinálható legyen, akár színeiben, akár fazonjaiban" - mesélte Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka tervezõje a lányok kollekciójáról, miközben Tombor Zoltán fotózta a lányokat. A társaság újdonságokkal is készül a nyárra.

"Most Évi is csatlakozott, ugyanis idén tavasszal debütálunk fürdõruha kollekcióval és nálunk õ képviseli és tervezi ezeket. A lányok nagyrészt beleszólnak a tervezésbe, Regina például matyó virágokkal dolgozik, Sylvié kicsit dolce vita-s vonal, Lindával pedig a szívecskés mellett egy dögös, macskanõ stílust készülünk bedobni. A divatbemutatón ennek a négy kollekciónak egy-egy darabját mutatjuk majd be, emellett még két másik is van, de ez egyelõre meglepetés. Õsztõl szeretnék farmert, kabátokat gyártani, tehát folyamatosan bõvül a kínálatunk."

"Már a múltkori bemutatón felléptem, amikor Linda kollekcióját mutattuk be. Már tavaly szerettem volna fürdõruhákat tervezni, de akkor az egy kicsit elcsúszott, így most örülök, hogy Hédi fõleg ezen a téren gondolt rám. Õ látja, hogy milyen a stílusom, már korábban beszélgettünk arról is, hogy milyen színeket kedvelek, milyen ruhákat hordok. Õ elmondta, mi az, amit ebben a fürdõruha kollekcióban elképzelt: legyen egyrészes, kétrészes, stb., s én pedig viszem a fazonokat és a színeket.

Nekem nagyon tetszik, ha a fürdõruha felsõ és a bugyi más színû: például rózsaszín pöttyös fürdõruha felsõ fehér alapon, de alul csak rózsaszín. Túl sokáig azonban nem variálhatók ezek a darabok, viszont vannak nyári strandkiegészítõk, amikkel fel lehet dobni ezeket. Szeretem a kisszoknyát, kis ruhát, amit felkaphatok, míg elmegyek üdítõt vagy egy fagyit venni és nem fürdõruhában kell mászkálnom mindenfelé"- magyarázta Horváth Éva, akinek már rengeteg ötlete van, de nem csak strandruhák terén.

"Vannak különbözõ fürdõruhák, amik bizonyos mellmérethez nem passzolnak, a kosaras fürdõruhákat ugyan nagyon kedvelik, szivacsos fürdõruhát nem hordok. Már ruhatervezésnél tartunk, mert jöttek be olyan anyagok, amiket csak ruhában tudok elképzelni. Sok hasonló darabom is van, a fürdõruhát tudjuk kötni a nyári ruhához is. Koktél partira fel lehet venni ilyen anyagból készült ruhákat, például strand után" - mosolygott Évi.