2024.04.18. - Andrea, Ilma

Csajozni tanulhatunk Nicolas Sarkozy-tõl!

Csajozni tanulhatunk Nicolas Sarkozy-tõl!
Megismerkedésük után két órával megkérte Carla Bruni kezét Nicolas Sarkozy, azzal udvarolva neki, hogy "együtt jobbak leszünk, mint Marilyn Monroe és Kennedy elnök". Az államfõ nem sokat tétovázott, már az elsõ vacsorán magába bolondította ...

A Speedy (gyors) becenévre hallgató elnök számára a könyvet is jegyzõ barátja, Jacques Seguela hirdetési szakember szervezett vakrandit 2007 novemberében. A nem hivatalos életrajz szerint Sarkozy "új prédára" vágyott, miután nem sokkal elnökké történõ megválasztását követõen felesége kisétált életébõl - olvasható a BBC honlapján.

Seguela úgy írja le a politikus és az egykori modell találkozását, mint két ragadozó váratlan csábítási játékát. A nyakkendõ nélkül, mobillal a kezében megjelenõ elnök, aki késett a vacsoráról, mágnesként vonzotta az énekesnõt. Sarkozy utolsóként érkezett, s rögtön megszólalt a telefonja. "A szerelem?" - kérdezte Carla Bruni. "Nem, a munka" - válaszolta a politikus.

Az író szerint a több híresség skalpját is begyûjtõ Bruni ezek után évõdött a lelkes elnökkel, és hírnevével ugratta. - "Az én hírnevem sem rosszabb a tiednél, anélkül is ismerlek, hogy találkoztunk volna. Mindent értek veled kapcsolatban" - válaszolta állítólag Sarkozy.

Késõbb az államfõ a vendégek elõtt ígérte meg, hogy az elsõ sorban fog állni az énekesnõ koncertjén. "Aztán bejelentjük az eljegyzést. Meglátja, jobbak leszünk mint Marilyn és Kennedy" - mondta. Carla azonban nem kért az ajánlatból: "Eljegyzés, soha" - válaszolta, mondván hogy csak olyan férfival élt együtt, akitõl gyereke is születetett. Sarkozy erre azt válaszolta: ha felnevelt öt gyereket, egy hatodik sem jelent problémát.

A beszélgetésben elõkerült Bruni Mick Jaggerhez fûzõdõ viszonya is, Sarkozy hangosan azon merengett, hogy az énekesnõ hogy maradhatott együtt valakivel nyolc évig, akinek olyan "nevetséges virgácsai" vannak.

A vacsora egy pontján a politikus megkérdezte az egykori topmodellt, akit aztán az elnöki autóval vitt haza, hogy szájon csókolná-e a vendégek elõtt. Seguela szerint nem töltötték együtt az estét, de Bruni megadta telefonszámát az elnöknek.

Percekkel azután, hogy hazaért, Bruni felhívta vendéglátóját, hogy elmondja Sarkozyrõl alkotott véleményét. "A haverod - micsoda sárm, intelligencia, figyelmesség és energia, micsoda csáberõ. De egy kicsit faragatlannak találom. Megadtam neki a számomat és még nem hívott." Hét héttel késõbb házasok voltak.