2024.04.25. - Márk

Az év felfedezettje: Anti Fitness Club

Az év felfedezettje: Anti Fitness Club
A Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége által létrehozott Fonogram díjkiosztáson 2008 hazai felfedezettje az Anti Fitness Club zenekar lett.

Az zenekar 2008- ban jelentette meg debütáló albumát, melyrõl rövid idõn belül három dal is felkúszott a slágerlistákra.

A Vár ránk ez a Föld, a Többet érsz és a Miért hazudom a fiatalok kedvencévé vált.
A csapat zenei producere, Szabó Zé, és az mTon lemezkiadó segítségével igényes rocklemezt készítettek a fiúk, melynek igazi megmérettetése az élõ koncertjük volt a Petõfi Csarnokban.

Az elmúlt év megajándékozta a srácokat egy VIVA Comet gömbbel, illetve a BRAVO magazin olvasóinak díjával is. Tomi, Balázs, Peti és Miki jelenleg országos turnén vesz részt, és már készítik a következõ daluk videóklipjét, mely hamarosan látható lesz a zenei csatornákon.

- Természetesen nagyon hálásak vagyunk ezért a díjért – árulta el Tomi, az Anti Fitness Club frontembere. – Igazából alig tudtuk elhinni, amikor a mi nevünket mondták ki a gálán. Nagy elismerésnek tartjuk, hogy a szakmai zsûri érdemesnek tartott minket erre a kitüntetésre, és igyekezni fogunk, hogy méginkább rászolgáljunk. Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki segített, és segít minket ezen az úton, de a legnagyobb hála a közönségnek jár, akik megvásárolták a lemezünket, és akik eljönnek a koncertjeinkre.