2024.04.25. - Márk

Emma Watson megmutatta magát!

Emma Watson  megmutatta magát!
Nem mindennapi fotósorozattal rukkolt elõ a Harry Potter sorozatból ismert Emma Watson vagyis Hermione. A szexis ifjú hölgy a W magazin fotósa számára pózolt kihívóan, melyek viszont nemcsak a magazin szerkesztõinek, de a kedves olvasók tetszését is megnyerték.

Ha már képeket készítettek róla, Emma úgy érezte, muszáj megosztania az újságírókkal a hollywoodi soványságideállal kapcsolatos gondolatait. Hermione úgy véli, hogy a deszka hölgyek egyáltalán nem vonzóak, sõt egyenesen szánalmasak. - Szerintem egyáltalán nem csinos az a nõ, aki nagyon, de nagyon sovány. Nem is akarok ilyen lenni.
Egyébként szerencsés vagyok, mert genetikaliag karcsú alkatot örököltem. Sosem diétáztam, és nem is akarok vékonyabb lenni. Imádok enni és fõzni, ezért képtelen lennék megtartóztatni magam – állítja a tizennyolc éves színésznõ, aki azt is bevallotta, hogy a legújabb Potter filmben csókolóznia kellett színésztársával, a Ront alakító Rupert Grinttel.

A hetedik Harry Potter kötetben ugyanis J. K. Rowling fantáziájának köszönhetõen Hermione és Ron szeretnek egymásba. Hermione – állítása szerint - már elõre retteg a jelenettõl, hiszen Ronnal évek óta jó barátok. - Olyan régóta ismerem õt. Így tízszer kínosabb ez az egész - panaszkodott a tinisztár. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Emmának bevált stratégiája van már az erotikus jelenetek túlélésére.

- Iszonyúan ideges voltam, de vittem magammal egy csomó keresztrejtvényt, és a jelenetek elõtt azzal kötöttem le az agyamat. - árulta el a színésznõ. Amit egyébként az új Harry Potter filmekrõl tudni lehet, hogy a tervek szerint a hetedik, utolsó kötetet két filmben dolgozzák majd fel a forgatókönyvírók, de ezek 2010 elõtt egészen biztosan nem kerülnek a mozikba. Egyelõre azonban még a hatodik, Harry Potter és a félvér herceg címû részt sem mutatták be hivatalosan az alkotók. Bár 2008 novemberére ígérték a premiert, várhatóan csak 2009 júliusában mutatják be.