2024.04.24. - György

Mester Tamás botrányt okozott! Beszólt Torgyán Józsefnek és Puskás Petinek!

Mester Tamás botrányt okozott! Beszólt Torgyán Józsefnek és Puskás Petinek!
Botrányos dolog történt egy televíziós pókermûsor felvételén.

A játékban Mester Tamásnak nem volt szerencséje, ezt azonban nem tudta feldolgozni és sértegetni kezdte játékostársait, többek között Torgyán doktort és Puskás Petit.

A Pokerstars.hu címû mûsor felvételén különbözõ hírességek, celebek pókereztek egymással.

Részt vett a játékban Mester Tamás, Dundika, Torgyán József, Puskás Péter, Keleti Györgyi és Horváth Gábor olimpikon is.
Hatalmas meglepetésre már elsõ körben kiesett Mester Tamás, aki a csupa amatõr között az egyetlen félprofi játékos volt. Tamást eléggé megviselte a vereség és ezért válogatott sértéseket vágott asztaltársai fejéhez.

Sõt! Annyira rosszul viselte a vereséget, hogy nemcsak kivonult, de elõtte ledöntötte Puskás Péter zsetonjait, míg másik versenytársával, Torgyán Józseffel alaposan összeszólalkozott. Többek között a következõket vetette oda a volt politikusnak: „A mûvészek azért hazudnak, hogy felszínre hozzák az igazságot, a politikusok viszont azért, hogy elrejtsék azt!”

A többiek alaposan ledöbbentek a színpadias jeleneten.

„Tamás bevonult közénk, mint egy amerikai filmsztár, napszemüvegben, kalapban, olyan nevetséges volt. Úgy ült le az asztalhoz, mintha leereszkedne a pórnép közé. Végig flegma volt, végül én ütöttem ki egy blöffel, amitõl teljesen kibukott. Nem tud veszíteni, felpattant, kiviharzott, majd amikor visszajött az otthagyott szemüvegéért, ledöntötte a zsetonjaimat.” – mesélte higgadtan Puskás Peti.

Természetesen megkérdezték Mester Tamástól is, hogy miért viselkedett ilyen vállalhatatlanul. A válasza a következõ volt: „Ki szeret kikapni? Imádom a pókert, nem vagyok teljesen profi, de indultam már versenyeken is. Eleinte még segítettem is az asztaltársaknak, mit hogyan kell csinálni, aztán megkezdõdött a játék. Mindig az amatõrök ellen a legnehezebb játszani, hiszen õk csak a szerencsére számíthatnak, nehéz kiszámítani a következõ lépésüket. Ezért estem ki az elsõ körben, Torgyán Józsefnek csupán szerencséje volt…”