2024.04.20. - Tivadar

Tíz férjbõl négy bevallottan prostituáltakhoz jár!

Tíz férjbõl négy bevallottan prostituáltakhoz jár!
Lehull a lepel: egy friss felmérés szerint tíz férjbõl négy ugyanis bevallottan jár prostituáltakhoz. Ez normális? Sokak szerint igen. Férfiak, akik inkább a kurvákat választják, mint a feleségüket.

Egy friss angol felmérés kimutatta: a majdnem minden második férfi rendszeresen igénybe veszi prostituáltak szolgáltatásait.

Az eredmény megdöbbentõ, fõleg ha belegondolunk: a logika azt diktálná, hogy aki házas, az mindent megkap otthon, amit egy férfi megkaphat egy nõtõl. Egy nagy fenét!
- Lehet, hogy mégsem kapnak meg mindent odahaza, amire vágynak. Egy örömlány szolgáltatásaiba több is beleférhet, mint amit otthon a felség nyújtani tud – mondta el Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Szervezetének elnöke (aki ilyen posztot tölt be, biztos szakértõ a témában).

Ráadásul hasonló véleményen vannak a pszichológusok, szexológusok is. Molnár Tamás például szintén a Borsban nyilatkozott a témában. Szerinte a házasságban élõk hatvan százaléka párkapcsolata ellenére is végez önkielégítést. Vannak akik perverz szexuális vágyaikat szégyellik és elhallgatják otthon, míg egy szerelmi szabadfoglalkozásúval könnyedén megélik azokat. Hm, ez eddig a kurvák reklámja is lehetne…

Nem lehet, hogy csak kényeztetésre vágynak a megtévedt férfiak, esetleg a jól megszokottól eltérõ élményt szeretnének? Ráadásul kurvához járni nem is túlságosan pénztárcabarát hobbi.

- Az orális szex óvszerrel háromezret kóstál, a biztonságos utcai komplett szexért három-ötezer forintot kérek – mesélte el szintén a Borsnak Mónika, aki meglepõ módon egy prosti. – Lakás esetén órabérrõl beszélünk, ami hat és tizenötezer között mozog. A szado-mazo játékok tizenötezertõl mennek fölfelé, attól függõen, hogy milyen igényei vannak a vendégnek – tette hozzá még Mónika.

Konklúzió? Hülye az a férfi, akinek jó nõ a felesége, de nem meri megkérdezni tõle, benne lenne valami extra játékban. S tegyük hozzá: az ilyen házasságok nem is lesznek túl hosszú életûek. Vagy pont a prostihoz járás teheti boldoggá a párokat?