2024.04.25. - Márk

Gesztesi folyamatosan csalta Claudiát?

Gesztesi folyamatosan csalta Claudiát?
Döbbenetes, hogy mik nem derülnek még ki Liptai, és Gesztesi kapcsolatáról. Jelenleg egy születendõ gyermek van terítéken.

Számomra teljesen érthetetlen ez a kapcsolat a két színész között, hogy miért került válságba a házasságuk, teljesen követhetetlen.

A különbözõ médiumok gyakran naponta közölnek friss híreket a sztár párról, így elkerülhetetlen volt, hogy szakításuk ne fulladjon botrányba.
A legújabb híresztelések szerint Gesztesi Károlyt, volt felesége, valamilyen Nikoletta még mindig szereti. Legalábbis ezt állítja a fiatal lány édesapja, Karel József. De, ha ez még nem elég, akkor leírom, hogy az egykor még vendéglátós Nikoletta terhes is.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy ki lehet a születendõ gyermek apja. Erre a kérdésre még a rokonok sem tudnak válaszolni, talán Nikoletta az egyetlen, aki tudja a titkot.

Gesztesi Károlynak már született két fia is elõzõ feleségétõl, Nikolettától, aki egyben már második asszonya volt a színésznek.

Érdekes, hogy hiába váltak el, ugyanazon a telken lakik Niki két gyermekével, ahol Gesztesi is élt Liptai Claudiával. Szinte azt is lehetne mondani, hogy egy háztartásban éltek.

A két gyermekes anyuka, édesapja, Karel József szerint ez a furcsa együttélés, el nem szakadás rontotta meg a két színész házasságát. Hiszen az új feleségnek, jelen esetben Claudiának elég terhelõ lehetett, ha a volt nõvel kellett osztozkodnia.

Karel József megmondja

- Nem volt jó döntés, hogy egy telken laknak, sõt ez a lehetõ legrosszabb megoldás volt. Gesztesi nagyon szereti a gyerekeket, de ez nem egészséges állapot – nyilatkozta Karel József. Aki, csakúgy mellékesen, a józsefvárosi piacon dolgozik, takarító felügyelõként.

Azt is hozzátette, hogy utoljára karácsonykor látogatta meg unokáit, és számára is furcsa volt, hogy Liptaiéktól csak egy kis kerti út választja el leányát, Nikolettát.

- Lehet, hogy csak megjátszottuk, hogy jó hangulatban vagyunk, de azért jól éreztük magunkat. Csak a szûk család volt jelen, és azt azért nem mondanám, hogy a lányom szereti Claudiát. – árulta el Karel József.

Mindenképp lányát okolja Liptaiék tönkrement házasságáért, bár természtesen nem tartja rossz embernek a saját vérét.

Amikor Gesztesi elhagyta Nikit, a volt feleség bezárkózott, és csak két gyermekének élt, sosem tette be a lábát Claudiáék otthonába.

- Ugyanakkor a lányom még szereti Gesztesit, hiszen külön ment volna tõle, ha nem így lenne. Nem tudom, mit is kívánhatnék a családunknak, hiszen nem tudom, ki a lányom születendõ gyerekének az apja, így talán csak azt kívánnám, hogy Niki legyen nagyon boldog. Örülnék, ha Niki kapcsolata még szorosabbá válna Gesztesivel, mert akkor a család együtt maradna.

Ez hát Niki édesapja, Karel József véleménye, és egyben kívánsága is. Hogy ki a gyermek apja, hamarosan biztos kiderül, mert a bulvár média darabokra foja szaggatni a szakítás, válás további eseményeit.