2024.04.25. - Márk

Paris Hilton és Mike Myers kapta idén Arany Málna díjat

Paris Hilton és Mike Myers kapta idén Arany Málna díjat
A drága Paris Hilton, és Mike Myers tarolt idén a 29. Arany Málna-díjátadón Los Angelesben, de egyikük sem érezte szükségét annak, hogy át is vegyék az 1200 forintot érõ szobrocskát.

Példát vehettek volna Halle Berryrõl, aki 2005-ben személyesen vette át az Arany Málna-díjat, és még meg is köszönte. Ezt a Macskanõért kapta, mint a legrosszabb színésznõ.

Paris Hilton a Dögös és a dög címû filmben nyújtott fergeteges alakításáért érdemelhette ki ezt az elismerést. Rögtön három díjat is bezsebelt.

A legrosszabb nõi fõ-, és mellékszereplõ, de a legszörnyûbb pár egyik tagja díjat is hazavihette volna, ha elment volna érte.

Ha ez a nem túl jól sikerült film (én már találkoztam olyan emberrel, akinek tetszett) nem is lett volna elég, Paris tett róla ez évben is, hogy az emberek a fejüket verjék a falba. A Repo! címû musicalban csengõ-bongó énekhangját is megszólaltatta, de ezt sem fogadták örömmel.

Parist eddig is megkérdõjelezték énekhangja miatt, hiszen 2006-2007 környékén egy albummal is megajándékozta „rajongóit”, amit sokan örömmel, de a szakértõk már kevésbé lelkesen fogadtak.

Sok pletyka szerint a szõke botrányhõsnõnek semmi hangja sincsen, ezért az élõben való dalolászást már nem szorgalmazta.

Így eshetett meg, hogy a Repo! címû musical sem aratott fergeteges sikert.

John Wilson, az Arany Málna-díj megalapítója keményen megmondta véleményét az ex-örökösnõrõl, és börtönviselt Hilton lányról.

-Ha nem lenne borzasztóan híres, esélye sem lenne bármilyen felkérésre. Nem emlékszem, hogy valaha ennyire tehetségtelen jelöltünk lett volna – nyilatkozta nevetve a díjalapítója.

Szegény Paris most megkapta, de John Wilson biztos nem látta a Viasztestekben nyújtott fantasztikus alakítását. Hiszen vörös melltartóban senki sem tud úgy rohangálni, és sikítani egyszerre, mint a szõkeség.

További szerencsés díjazottak

Mike Myers volt az este másik csillaga, három málnát is hazavihetett volna, de õ sem ment el átvenni a díjat. A saját maga által írt Love Gun címû film a tavalyi év legnagyobb bukása volt. Myers kapta meg a legrosszabb produkciónak, a legsilányabb férfi fõszereplõnek, és a leggyengébb forgatókönyvnek járó szégyen díjat.

A film egy hokijátékosról szól, aki földöntúli erõk segítségével kívánja karrierjét és szerelmi életét jobbá tenni. A történet már így is ijesztõen hangzik, de ha ezt még valakinek végig is kellett néznie – ezért repülhettek a díjak Mike zsebeibe.

-A legrosszabb az egészben az volt, hogy a forgatások során senki nem szólt Mike-nak, hogy amit csinál, az egyáltalán nem vicces. Ez volt a legnagyobb csalódás tavaly – magyarázta meg a díjesõ okát John Wilson, a díjalapító.

Kettejükön kívül bukásnak számított tavaly még Pierce Brosnan a Mamma Mia!-ban nyújtott alakítása, de az új Indiana Jones alkotógárdáját és leminõsítették.