2024.03.29. - Auguszta

Eva Longoria szexvideója terjeng a neten

Eva Longoria szexvideója terjeng a neten
A született feleség sztárjának házi szexvideója nyilvánosságra került, és az elsõ órában több mint egymillió letöltõt vonzott - ezzel túllépte az Oscar-gálák sikerfilmjeinek korai nézettségét.

Eva Longoria a modern kor szexistennõje - 157 centis magassága ellenére. Izmos alakja, feszes popsija, és dögös tekintete férfiak millióit ejtette rabul, ami meg is látszik a nézettségi adatokon. A kiszivárgott filmen nem csak párjával, a baseball-sztár Tony Parkerrel mozog félreérthetetlen pózokban, hanem a tiltott gyümölcsbe is nagy élvezettel kóstol bele, egy másik szexi hölgyemény segítségével.

Eva elõször tagadott, aztán szégyenkezett a „rejtélyesen” kiszivárgott felvétel miatt.
Az elõbbi szót azért tettük idézõjelbe, mivel a celebtörténelembe nem egy olyan eset történt, mikor valaki maga szivárogtatta ki a saját magáról készült házipornót, csakhogy népszerûsége ismét meglegyen – vagy mint ebben az esetben, az eddigi határait is túllépje.

Elvégre Eva a Pepsi, a Magnum (nem a lõfegyver, hanem amit nyalni szoktak), és a Bebe reklámarca, valamint két éve a világhírû L’orealt is népszerûsíti - csak mert megérdemeljük. Számtalan férfimagazinban is pózolt, így egy ilyen filmecske pont jókor jött ahhoz, hogy neve szinte örökre fennmaradjon a bulvártörténelem színpadán.

De ne legyünk rosszmájúak. Lehet csak az említett másik hölgyemény rakta fel a videót: elvégre én is világgá kürtönlém, ha egy ilyen nõvel hemperegtem volna...Eva elõször tagadott, aztán szégyenkezett a „rejtélyesen” kiszivárgott felvétel miatt.