2024.04.18. - Andrea, Ilma

Ganxsta Zolee nem vállalta a Mónika Show-t!

Ganxsta Zolee nem vállalta a Mónika Show-t!
Ganxsta Zolee anyagi gondokkal küzd. A világválság miatt több koncertjüket is visszamondták, ezért egyre többet kell dolgoznia ugyanannyi pénzért.

Zolee-nak több együttese is van, de a válság miatt ezekbõl nem nagyon tud megélni.

Zolee egy bulvárlapnak elmondta, hogy – bár elveivel nem túl összeegyeztethetõ – olyan munkákat is elvállal, amelyeket legszívesebben kihagyna az életébõl. Egyre többet láthatjuk például tévés mûsorokban, nemrég egy fõzõs produkcióban szórakoztatta a nézõket.

„Nem akarok siránkozni, hiszen továbbra is mindenünk megvan, a feleségemnek sem kell dolgoznia. Én viszont érzem, hogy egyre nehezebb. Rengeteg koncertünket visszamondták, igazából a Kartel nevû csapatnak fut a szekere, de nyolcan osztozunk a bevételen” – mutatta be a helyzetét a zenész.

Azonban még az ilyen nehéz helyzetben sem vállal el mindenféle munkát.

„Hívtak a Mónika Show-ba, hogy meséljem el a kutyás sztorimat, amikor egy lelõtt argentin dog gazdáját hívtam fel. Ez volt az a mûsor, amit nem vállaltam el, nálam is vannak még határok.”

S hogy mihez kezd Zolee a jövõben?

„Zenész vagyok, dobos, szeretnék ebbõl megélni, dolgozni pedig nem fogok elmenni. Jelenleg a legnagyobb luxus a számomra az, hogy még tudom fizetni a házunk részleteit, amelyek nálam is jelentõsen megugrottak. Nyaralásra pedig már nem is gondolok” – mondta szomorúan Ganxsta.