2024.03.29. - Auguszta

Ciki! Gregor Bernadett mikrofonja bekapcsolva maradt....

Ciki! Gregor Bernadett mikrofonja bekapcsolva maradt....
Gregor Bernadett nem tudhatta, hogy a Nõ háromszor címû mûsorba készült interjúja után bekapcsolva marad a ruhájára erõsített mikroport, így barátnõjével, Jaksity Katával a legintimebb dolgairól kezdett el beszélgetni.

A színésznõ így akaratán kívül elárulta: mindvégig tudott arról, hogy Somogyi István korábban többször megcsalta õt, de válságba azért került a kapcsolatuk, mert legújabb félrelépésekor éppen a harmadik gyermekét hordta a szíve alatt.

"Tudom, hogy nem ez volt az elsõ, de erre nagyon rossz idõpontot választott, megalázó volt" - súgta oda Berni az interjú után Katának. A színésznõ persze a kameráknak teljesen máshogyan nyilatkozott.

"Tudod, mi van akkor, ha félrelép az ember férje? Semmi. Nem is tudom, mit csináltam volna, ha megmarad a baba, és nem alakul vissza a kapcsolatunk. Mit csinálok akkor három gyerekkel egyedül?" - kérdezte Jaksity Katától, Esztergályos Cecíliától és Koós Rékától még adásban. "Most jól vagyunk. Hiszek abban, hogy minden ember képes megváltozni. Bevallom, én is tudtam változni."