2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Clooney nõs emberként tér vissza a Vészhelyzetbe

Clooney nõs emberként tér vissza a Vészhelyzetbe
A sorozatot lezáró 15. évad utolsó részében õ is és se veled se nélküled szerelmét alakító Julianna Margulies, azaz Carol Hathaway nõvér is megjelennek - mint házastársak, ikrekkel.

Clooney utoljára a hatodik évadban bukkant fel a chicagói sürgõsségin, amikor is Hathaway nõvér megszülte az ikreiket.

Jóval késõbb, a 14. évadban már sejteni lehet, hogy végül mégis a veled állapotot választották, egy beszélgetésben elhangzik, hogy Seattle-ben élnek, és az ikreik már iskolások.

A TV Guide-nak adott interjújában Margulies azt állítja, nem gondolta volna, hogy valaha is visszatér a sorozatba, miután a 6. évad után távozott. "Már az elején is azt mondtam, hogy visszajönnék, ha George is visszajönne.

Ám elég nyilvánvalónak tûnt, hogy George nem fog visszajönni. Olyan, mintha egy egész élet elszállt volna azóta... de semmi se történt azóta... A gárda fele még mindig ott, az isten áldja meg õket. Egy család vagyunk. Olyan volt, mintha hazatértem volna."

Margulies ezen kívül azt is elmondta, hogy Clooneyval a lehetõségekhez mérten titokban akarták tartani a visszatérésüket, mivel nem akartak mindenféle talk show-kban szerepelni, egyiküknek se hiányzik az ilyesmi. Különben is, ne ezért nézzék meg az emberek a finálét.

Az amerikai tévénézõk április 2-án vehetnek könnyes búcsút a világ legismertebb sürgõsségi osztályától, melynek kapui 1994 szeptemberében tárultak fel elõször elõttük.