2024.04.19. - Emma

Boris Becker újra megnõsül!

Boris Becker újra megnõsül!
Az egykori világhírû teniszsztár, Boris Becker okozta a legnagyobb szenzációt a hét végén Németországban: az ütõt már csak hobbiból kézbe fogó, de változatlanul hatalmas népszerûségnek örvendõ korábbi teniszcsillag ugyanis bejelentette, hogy újra megnõsül.

Becker nem véletlenül választotta ZDF Thomas Gottschalk vezette "Wetten, dass...?" címû mûsorát a bejelentésre, azt ugyanis rendszerint több millióan nézik. S a korábbi kedvencet több millióan szánták még hónapokkal ezelõtt, amikor már az eljegyzés után zátonyra futott korábbi, ugyancsak az egész ország nyilvánossága elõtt zajló kapcsolata.

A 41 éves Boris Becker a közszolgálati televízió mûsorában együtt jelent meg "régi-új" szíve választottjával, a brazil apától és svájci anyától származó, holland állampolgár Lilly Kersenberggel. A valóban rendkívül szép modellel együtt jelentették be, hogy június 12-én a svájci St. Moritzban házasságot kötnek.

Becker már a tavaly novemberi - hasonló - Gottschalk-showra lett volna hivatalos, és az esküvõt valójában akkor kívánta bejelenteni. Csakhogy akkori szerelmét, Sandy-Meyer Wöldent a mûsor elõestéjén "ejtette", s visszatért Lilly Kersenberghez, akihez korábban már több mint három éves kapcsolat fûzte. A többszörös wimbledoni gyõztes sztárnak ezt akkor mindenki megbocsátotta, a Lillyvel most bejelentett házasság esetleges lefújását azonban - legalábbis egy idõre - még Beckernek sem néznék el.

Ugyancsak június 12-én, s a tervek szerint ugyancsak St. Moritzban köt újabb házasságot Boris Becker volt felesége, Barbara, akihez a volt teniszprofit valóban nagy szerelem fûzte, s akivel nyolc évig élt együtt. A házasságból két fiú született, s az a hírek szerint Becker félrelépései miatt ment tönkre. Közben az orosz Angela Jermakovával 1999-ben egy londoni bár mosdójában létesített forró villámkapcsolatból egy lánya is született.

Az újabb házasságot bejelentve Becker nem tagadta meg önmagát. Elismerte, hogy sokáig kereste az igazit, sokat harcolt érte, s mindez számára nem csekély "szórakozást" is okozott. De hogy bebizonyítsa, Lilly esetében valóban az igaziról van szó, cirkuszi artista módjára még egy valóban lángoló szíven is átugrott. S eközben meghatotta Németországot, amely ismét - s még erõsebben - a szívébe fogadta õt.