2024.04.24. - György

Vissza akarja kapni Harry herceget Chelsy!

Vissza akarja kapni Harry herceget Chelsy!
Néhány héttel nem teljesen váratlan szakításuk után máris megpróbálja visszacsábítani egykori udvarlóját, Harry herceget - a brit trón harmadik számú várományosát - Chelsy Davy, akit vasárnapi brit lapértesülések szerint féltékennyé tett volt barátjának állítólagos érdeklõdése más híres hölgyek iránt.

A brit hadsereg hadnagyaként szolgáló, 24 éves Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnõ másodszülött fia - és a modellalkatú, Zimbabwében született szõke dél-afrikai szépség az év elején "közös megegyezéssel" vetett véget a meglehetõsen viharos, öt éve kezdõdött románcnak.

A 23 esztendõs Chelsy, aki a leedsi egyetem joghallgatója, Harry kedvéért költözött Dél-Afrikából Nagy-Britanniába, ám a kapcsolatot rendszeresen próbára tették a herceg korábbi botrányos - és rendszerint nyilvános - kicsapongásai.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap azonban bennfenteseket idézve most azt írta, hogy Chelsy meghívta Harryt a leedsi diákok körében honos, évente esedékes hírhedt kocsmatúrára.

A "pub crawl", vagyis kijelölt ivók meghatározott sorrendben történõ tömeges és szervezett felkeresése sajátos és hagyományos brit intézmény. Egyes közösségek - fõleg diákok - jeles események alkalmával folyamodnak ehhez az érintett környékeken általában rettegett szórakozási módszerhez.

A leedsi egyetemi diákság diplomaosztás elõtti kocsmatúrája, az Otley Mile hozzávetõleg húsz pubot érint.

Erre az áprilisban esedékes maratoni sörtornára hívta meg Harryt volt barátnõje, jóllehet a herceg a News of the World szerint még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a randiajánlatot.

A lap bennfentes forrása szerint Chelsynek jobban hiányzik egykori hercege, mint ahogy azt a szakítás után várta. Ráadásul féltékenység is gyötri azon hírek hallatán, hogy Harry állítólag Natalie Imbruglia olasz-ausztrál énekesnõvel flörtöl, bár a herceg biztosította volt barátnõjét arról, nincs semmi közte és Imbruglia között.

Harry és Chelsy az elmúlt hetekben már ismét rendszeresen kapcsolatban volt egymással, sõt a herceg állítólag javasolta, hogy töltsék együtt Valentin napját. Chelsy - azon igyekezve, hogy Harry epekedjen érte még egy kicsit - ezt akkor visszautasította, az idézett forrás szerint azóta azonban belátta, hogy ez a taktika rosszul sült el.

Chelsy szereti Harryt, rájött, nagy a verseny II. Erzsébet királynõ unokájáért, ezért "nagyon gyorsan" megpróbálja visszaszerezni õt - idézte a News of the World az egyik jól értesült barátot.