2024.04.19. - Emma

A Largo Winch - Az örökösfõszereplõje Budapesten

A Largo Winch - Az örökösfõszereplõje Budapesten
A francia sikerfilm, a Largo Winch - Az örökös fõszereplõje szerint az általa játszott karakter lényegesen életszerûbb James Bondnál.

A komikus-színész az akciókban gazdag képregény-adaptáció egyetlen jelenetében sem használt dublõrt - derült ki a kedd délutáni budapesti sajtótájékoztatón.

"Largo figurája több szempontból is közel áll hozzám: õ is több kultúrához kötõdik, gyerekkorában kénytelen volt lakhelyet és életmódot cserélni, és persze imádja a kalandot" - mondta el Tomer Sisley.
"Bár egyesek a francia James Bondként emlegetik Largót, szerintem nincs sok hasonlóság a két figura között; Largo nem a világot, hanem az életét menti, habár a szép nõk társaságát õ sem veti meg" - tette hozzá.

"A forgatást kemény felkészülés elõzte meg: 5 hónapig edzettem, és igyekeztem megtanulni szerbül" - idézte fel a színész, hozzátéve, hogy már tervezik a Franciaországban rendkívül sikeres kalandfilm második részét.

A karrierjét stand-up komikusként kezdõ Sisley elmondta, hogy dolgozik most egy forgatókönyvön, amelyrõl csak annyit árult el, hogy távolról sem komédia lesz. "Színész akarok lenni, nem az ügyeletes vicces pasi" - jegyezte meg.

A színész, aki filmje keddi díszbemutatójára érkezett Magyarországra felidézte, hogy nagyon jó volt Kristin Scott Thomasszal együtt dolgozni, véleménye szerint egy ekkora sztár hatalmas biztonságérzetet ad egy kezdõ színésznek.

A látványos kalandfilmet Jérome Salle, az Anthony Zimmer készítõje rendezte, nõi fõszereplõje Kristin Scott Thomas, aki többek között Az angol beteg és a Négy esküvõ és egy temetés címû filmekben volt látható. A Largo Winch - Az örökös címû filmet csütörtöktõl vetítik a hazai mozik.