2024.04.20. - Tivadar

Nicolas Cage imádja a magyar nõket!

Nicolas Cage imádja a magyar nõket!
Libacomb, és csinos felszolgálók, mindkettõ nagyon is bejött a sármos színésznek, de annyira, hogy még közös képeket is készített az egyik étterem dolgozóival.

Nicolas Cage az elmúlt két hónapot Magyarországon töltötte. Habár nagyon kerülte a kamerákat, ennek ellenére nem kevés ember akadt, akik szerencsésen belefuthattak a színészbe, és családjába.

Legújabb filmje, a Season of Witch egyes jeleneteit forgatták hazánkban, s ez idõ alatt megfordult a karácsonyi vásárban, és egy magyar étteremben is.

A budapesti Lancelot középkori étteremben ebédelt családjával, ahol engedett a csinos pincérlányok kérésének, és örömmel készített fényképeket is velük, de még a páncélos ajtónállóval is.

- Cage-nek rendkívül férfias kisugárzása van – mesélte Kiss Éva, a Lancelot étterem egyik csinos felszolgálója. Megtudhattuk, hogy a színész markáns, fûszeres parfümöt használ, és hogy magasabb, és erõsebb testalkatú, mint a filmvásznon.

- Érett, sármos férfi benyomását keltette. Remélem férfi szemmel is megnézett minket a szexis pincérlányruhákban, mert tudom, hogy koreai származású feleségét is egy étteremben ismerte meg, ahol a nõ felszolgálóként dolgozott. – tette még hozzá Kiss Éva.

Ez így is van, felesége pincérkedett, mielõtt megismert volna férjét. Természetesen az Oscar-díjas színészt jelenleg sokkal inkább a magyar konyha érdekelte, mintsem a pincérlányok.

- Én kísértem az asztalához Cage-et, feleségét és kislányát – nyilatkozta a napilapnak az étterem egyik felszolgálója. Elõre jelezte a sztárcsalád, hogy érkeznek, a szállodájuk intézte el az asztalfoglalást. Elõször egy különteremben foglaltak helyet, de késõbb átültek a nagyterembe, ahol megrohamozták õket a rajongók.

- A filmsztár kedves volt, és figyelmes, még képeket is készített a felszolgálókkal.

Ez biztosan annak köszönhetõ, hogy nagyon elégedett volt a magyar konyhával, és a csinos felszolgálókkal.

És, hogy mit is ettek?

Libacombot, harcsát és csirkét fogyasztottak, Cage felesége, pedig három pohár vörösbort is megivott. A színésznek különösen a libacomb ízlett, annyira, hogy még meg is dicsérte. Számlája nem volt túl magas, körülbelül huszonötezer forintot fizetett, és harminc százalék borravalót hagyott ott az étteremben.