2024.04.18. - Andrea, Ilma

Csúnyán átverték Fiala Jánost!

Csúnyán átverték Fiala Jánost!
Nincs bocsánat. Legalábbis Fiala János részérõl nincs. A TV2 ma reggeli mûsorát ugyanis vele hirdették, csak végül elfelejtették meghívni…

Mióta kis hazánk egyik legnagyobb kereskedelmi tévéje, a TV2 gazdaságilag bajba került – talán a válság miatt, talán nem –, a szakmai hibákat is egyre-másra halmozzák a munkatársai.

Szavazási botrány a Megasztárban, az Aktív „leminõsítése” – mintha beütött volna a krach a Rónai útra.

Ráadásul most itt az újabb botrány: a reggeli mûsor, a Mokka stábja már a múlt héten Fiala Jánossal hirdette a hétfõi mûsort, a szervezésbe azonban egy kis hiba csúszott.

- Még csütörtökön délután kaptam egy SMS-t, hogy a hétfõi Mokkába meghívnának a születésnapom alkalmából – mesélte felháborodottan a példátlan történetet a szókimondó rádiós.

– Ezután még én telefonáltam vissza, hogy tisztázzuk a részleteket. Megígérték, hogy pénteken visszahívnak, de nem jelentkeztek, ezért nem is foglalkoztam a dologgal, hanem hétfõ reggel a saját rádiómûsoromat vezettem a Rádió Q-n – osztotta meg a részleteket korunk egyik legmegosztóbb médiaszereplõje.

Persze nem is csoda, hogy Fiala János ezek után azt gondolja, hogy a Mokka stábja, Liptai Claudiástul-mindenestül alkalmatlan a televíziózásra.

- A mûsorom hallgatóitól tudtam meg, hogy a Mokkát azzal promózták: reggel 8:11-kor én vagyok a vendég – mesélte tovább a megdöbbentõ sztorit Fiala. – Késõbb Liptai Claudia élõ adásban közölte, hogy becsaptam õket, nem mentem el, ezért megették a születésnapi tortám. Szégyellem, hogy a nevem egy lapon szerepel velük.

Liptai Claudia pedig egy nem létezõ mûsorvezetõ, aki azt hiszi, hogy egy kereskedelmi tévével a háta mögött mindent megengedhet magának. Nem kívánok neki rosszat, de vigyázzon, nehogy egyszer kipukkadjon a lufi – zárta le a témát a mérges Fiala.

Természetesen a TV2, azaz a Mokka stábja bocsánatot kért Fiala Jánostól.

- Félreértés történt, amit a szerkesztõség már tisztázott Fiala Jánossal – mondta az ügyrõl Magyar Rita, aTV2 szóvivõje.

Csakhogy azt elfelejtik, hogy Fiala János olyannyira nem egyszerû ember, hogy nála a legtöbb esetben nincs bocsánat…