2024.04.17. - Rudolf

Hét millió forintot ajánlottak Liptai Claudia meztelen testéért!

Hét millió forintot ajánlottak Liptai Claudia meztelen testéért!
Liptai Claudia mégiscsak megmutatja bájait a nyuszis magazinban. A Mokka mûsorvezetõje eddig ugyan nem adta be a derekát, a Napi Ász információi szerint azonban a legújabb ajánlat még õt is gondolkodásra késztette. Az összeg hétmillió forint.

A nyuszis magazin és annak olvasói régóta szeretnék lenge öltözetben látni a vörös démont, de Claudia ez idáig állta a sarat. Most azonban felröppent a hír, hogy egyrészt a ragyogó formában lévõ Claudia maga is kacérkodik a vetkõzés gondolatával, másrészt pedig a magazin is felkínált egy olyan összeget, amin a mûsorvezetõ komolyan elgondolkodott: hétmillió forintot!

Egyelõre nem tudni, hogy a magazin valóban ekkora összeget kínált-e a TV2 arcának, vagy csak Claudia igényei ilyen mértékûek, Radnai Péter, a lap fõszerkesztõje mindenesetre kategorikusan cáfolta a híreszteléseket.

"Ilyen összegrõl sosem folytak tárgyalások és ezután sem fognak. Valóban beszélgetünk Liptai Claudiával, de egy ideje nincs elmozdulás semmilyen irányba. Nagyon szeretnénk õt megnyerni a magazin számára, és ezen munkálkodunk a továbbiakban is. Ha minden jól megy, néhány hónapon belül megkapja Magyarország Claudiát a címlapunkon" - ígéri a fõszerkesztõ.