2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gregor Bernadett újra levetkõzne!

Gregor Bernadett újra levetkõzne!
Kiírták a kórházsorozatból, emiatt elbúcsúzhatott fizetésétõl Gregor Bernadett. Pincérnõ lesz, vagy netán újra vetkõzik egyet egy férfimagazinnak?

Bizony a pénz nagy úr…

Addig persze minden rendben volt Gregor Bernadett életben, ameddig szerepelt a TV2 Jóban rosszban címmel futó kórházsorozatában. Csakhogy a csatornánál úgy döntöttek, hogy kiírják a szappanoperából, ráadásul a tomboló gazdasági válság kellõs közepén.

Mit tehet ilyen esetben egy még mindig szép testû, szép arcú szexbomba színésznõ?

– Amikor megtudtam, hogy kiírnak a sorozatból, õszintén megijedtem – mesélte Berni.

– Gondolkodtam, vajon ki tudok-e majd fizetni mindent. Szerencsére sosem éltem nagylábon mert elõttem volt édesapám példája, aki operaénekesként körbeutazta a világot és haláláig egy kétszobás szegedi lakásban élt – magyarázta a bulvárlapnak a munkanélküli színésznõ.

Gregor ráadásul azt is elmondta, hogy miután eltûnt életébõl a sorozat ugyan több ideje maradt a gyermekeire, de hiányzik neki a munka. Meg a vele járó pénz. Színházban ugyan szerepel, nem is egy darabban, de ez szinte a mindennapi betevõjét sem tudja biztosítani.

– Egyelõre reménykedem, hogy a színészetbõl el tudom tartani a gyermekeimet, ha meg nem, az szégyen – osztotta meg gondolatait Gregor a közvéleménnyel.

– Van olyan kolléganõm, aki felszolgálásból él. A gyorséttermekben mindig keresnek pincérnõket, ha úgy adódna én is jelentkeznék – mondta elkeseredetten Bernadett.

A színésznõ azonban még ennél is messzebbre menne családjáért!

– Kétszer levetkõztem férfimagazinnak, harmadszorra sem mondanék nemet, megállapodás kérdése – tette még hozzá sejtelmesen a gyönyörû színésznõ.

Hm, mit is mondhatnánk erre? Várjuk, várjuk!