2024.03.19. - József, Bánk

Újra együtt az álompár Kapocs Zsóka és Kamarás Iván!

Újra együtt az álompár Kapocs Zsóka és Kamarás Iván!
Újra egy párt alkot Kapocs Zsóka, és Kamarás Iván. A színészpáros Vári Éva színésznõ Kossuth–díjának ünneplésére rendezett összejövetelen jelent meg kéz a kézben. A pletykák szerint az egyiptomi álomutazás kovácsolta újra össze a szerelmeseket.

Egy elegáns budai étteremben ünnepelte Vári Éva és népes baráti társasága azt, hogy a színésznõ munkásságát Kossuth–díjjal jutalmazták március 15–én. A meglepetésbuliról a színésznõ semmit sem tudott, így nagyon meglepõdött amikor azt látta, hogy színésztársai várják az ünnepi asztalnál.
A vendégek között volt többek között Kulka János szintén Kossuth–díjas színész, Hegyi Barbara, Bodrogi Gyula, Harkányi Endre, Kern András, Lehoczky Zsuzsa, Csonka András, Falusi Mariann, és Lang Györgyi.

Pécsrõl külön busszal érkeztek a mûvésztársak, például Kamarás Iván édesanyja, Uhrik Dóra balettmûvész is. Iván oldalán édesanyja mellett ott feszített Kapocs Zsóka is, akirõl az a hír járta, hogy elhagyta a sármos színészt. A sztárpár a hónap elején elutazott Egyiptomba, ahol egy szerelmes hetet töltöttek el.

A barátok beszámolói szerint nagyon jót tett a kapcsolatuknak a kikapcsolódás, újra szerelmesen tértek haza. Ennek bizonyítéka, hogy együtt jelentek meg a csütörtöki rendezvényen. A jelenlévõk szerint a pároson látszott, hogy újra meghitt viszonyban vannak.

–Tényleg mindketten jelen voltak, együtt – nyilatkozta a Borsnak Lang Györgyi a PA DÖ DÕ együttes énekesnõje.

– Ennél többet sajnos nem láttam, mert nem figyeltem. Inkább Iván édesanyjával régi pécsi emlékeket elevenítettük fel.