2024.04.16. - Csongor

Állatokkal koncertezik Michael Jackson!

Állatokkal koncertezik Michael Jackson!
Különleges kívánsággal állt elõ a nyári koncertsorozatára készülõ Michael Jackson: a fellépéshez egy egész állatkertet kért a szervezõktõl.

A még mindig milliós rajongótábor támogatását maga mögött tudó Michael Jackson egy feledhetetlen produkcióval szeretné emlékezetessé tenni visszatérését. A popsztár azt tervezi, hogy egy elefánt hátán vonul be a fellépésre. Ha pedig ez még nem lenne elég, további állatkavalkád várná õt a színpadon: a produkcióban feltûnne egy párduc, egy óriáskígyó, három majom, és számos egzotikus madár is.
A show-t 100 maszáj harcos elõadása koronázná meg, Jackson ugyanis arra törekszik, hogy minden idõk leglátványosabb koncertjével írja be magát a történelemkönyvekbe.

Könnyen elõfordulhat azonban, hogy a nagy csinnadrattából végül semmi sem lesz, a szervezõk ugyanis vonakodnak Jacko kéréseit teljesíteni. A technikai nehézségek, magas biztosítási költségek, és a szigorú állatvédelmi törvények miatt lehetséges, hogy maga az énekes lesz az egyetlen egzotikum a színpadon.

Jacko júliusra tervezett visszatérését olyan hatalmas érdeklõdés övezi, hogy az eredetileg tervezett tíz londoni fellépést ötvenre módosították. A jegyek pillanatok alatt elfogytak – a rajongók úgy látszik, nem is annyira az állatokra kíváncsiak…