2024.04.24. - György

Havas szerint tönkre akarják tenni Liptai Claudiát!

Havas szerint tönkre akarják tenni Liptai Claudiát!
Többször is átélte azt a helyzetet, amibe most Liptai Claudia került - vélekedik Havas Henrik, óva intve a mûsorvezetõt attól, hogy bárkire hallgasson, aki tanácsokkal látja el a sztárpár show kapcsán.

Havas Henrik jót akar Liptai Claudiának - A Tanár úr viccesen megjegyzi, lehet, azért lett a minap rosszul a sztár, mert egy sms-ben azt írta neki, borzasztó a sztárpár-show a TV2-õn.

Havas szerint Claudia megint harsány, ez olyan esetben fordul elõ, ha valaki nem tudja, mit kell csinálnia.

A riporter sejteti, hogy rossz tanácsadók dolgoznak Liptaival, akinek véleménye szerint senkire se kéne hallgatnia, fõleg nem Árpa Attilára.

A Claudia show alatt Friderikusz Sándor is majdnem tönkretette õt azzal, hogy "hülyeségeket" mondott a fülébe - véli Havas Henrik, aki maga is átélt kimerültség miatti rosszulléteket, úgy látja: ez menedzserbetegség, s tönkre is teheti az embert. A sztár azt üzeni Claudiának, vigyázzon magára.

A Mr. és Mrs. sztárpár-show csinos mûsorvezetõje betegeskedik mostanában - Mint emlékezetes, a dolog a hét elején derült ki, ekkor ugyanis Liptai rosszul lett forgatás közben.

A sztár már érkezése után sokat járkált az orvosi szobába, ráadásul szintén beteg Panka lánya is a stúdióban volt.

Claudia azonban csak rövidebb idõszakokra tudta összeszedni magát, többször kérte, tartsanak szünetet. Till Attila egyre nagyobb aggodalommal nézte rosszulléttel küzdõ kolléganõjét, aki már falfehér volt, s végül le kellett állítani a felvételt, mert nem bírta tovább.

Az orvos pár napos pihenõt írt neki elõ, de Liptai már második nap újra dolgozott - visszatért forgatni a csatorna nyomására. Nem lehet mondani, hogy sokkal jobban érezte magát.

Torokgyulladása miatt a gégésze szerint beszélnie sem igen szabadott volna - Claudia többszöt említette Tillának, hogy enm bírja tovább, nem képes túlbeszélni a közönséget és köhögõrohamot kap, ha nevettetik.

Végül ki is fakadt, mondván, keressenek helyette mást, mert képtelen tovább beszélni! Majd elsietett az öltözõbe, ahol szabályosan összeomlott.