2024.04.20. - Tivadar

Kumin Viktória visszatér a képernyõre!

Kumin Viktória visszatér a képernyõre!
Emlékeznek még Kumin Viktóriára? 2008-ban azzal tûnt el az RTL Klub képernyõjérõl, hogy õ bizony szülni megy. Jelentjük, hogy sikeresen megtette, sõt gyermeke már hét hónapos.

Kumin Viktóriát április 1-jétõl hétvégenként, az esti Híradóban láthatjuk újra.

De mit szól a visszatéréshez a híradós szakma RTL Klubos vonulata? Hiszen ha valaki többet kerül képernyõre, az azt is jelenti egyben, hogy valaki kevesebbet…

– Amikor néhány hónap után újra meglátogattam õket, és megbeszéltük, hogy hamarosan visszatérek, nagyon örültek nekem – mesélte Viktória.

Mindenki kedves volt, érdeklõdtek felõlem, és azt mondták, várják, hogy megint együtt dolgozzunk. Persze, jó volt egy kicsit otthon lenni, és csak Bertával foglalkozni, ugyanakkor azért hiányzott a cég is.

Amikor idõm engedte, bele-belenéztem a Híradóba, igyekeztem figyelemmel kísérni a munkájukat amellett, hogy természetesen az ország és a világ hírei is érdekeltek – mondta Kumin a nagy visszatérésrõl.

Ez mind szép meg jó, de mi lesz a gyerekkel addig, amíg a mama dolgozik? Nos, úgy néz ki, a kedves édesapának kell megbirkóznia a nagy feladattal…

– Bízom benne, hogy ügyesen össze tudjuk majd hangolni a munkát a családi élettel, az mindenesetre megnyugtat, hogy a gyerekünket nem kell idegenekre bíznunk. Nagyon sok nõ fantasztikus ügyesen meg tudja ezt oldani, remélem, hogy nekem is menni fog – tette hozzá a képernyõhiányos híradós.

S hogy ki lesz a partnere? Ignáth Márk, akivel régebben dolgozott már az egyik közszolgálati televíziónál, valamint pár évig egy rádióban is összefonódott a munkájuk. Többféle mûsort vezettek már együtt, de híradót még nem.

– Márkot már nagyon régóta ismerem, az eltelt nyolc hónapban is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Õ akkor került az RTL Klubhoz, amikor én szülési szabadságra mentem, így együtt még nem láthattak minket a képernyõn. Mi magunk is kíváncsiak vagyunk, milyen lesz egymás társaságában vezetni a Híradót – fényezte kicsit kollégáját a visszatérõ mûsorvezetõ.

Kíváncsian várjuk, hogy a szülési szabiról visszatérõ híradós hogyan tudja majd újra felvenni a pörgést…