2024.04.20. - Tivadar

Alex Da Silva szexuálisan kissé aberrált!

Alex Da Silva szexuálisan kissé aberrált!
Érdekes, nyugaton nyugatabbra majd’ minden valóságshow-szerû képzõdmény környékén van valami egetverõen szokatlan happening.

Angliában például nemrég halt meg egy ex-valóságshow sztár – rákban. Elõtte hónapokig uralta a médiát azzal, hogy betegen hozzáment szerelméhez, mi lesz a gyerekeivel ésatöbbi..

És most itt a legújabb, állóvizet felkavaró hír!

A Fox csatorna gondozásában álló So You Think You Can Dance egyik koreográfusáról kiderült, hogy szexuálisan kissé aberrált.

Szereti zaklatni a fehérnépet.

Alex Da Silva-t 3,8 millió dolláros pénzbüntetésre kötelezték, mivel állítólag 4 diákját is molesztálta. Az úriembert 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben is megvádolták, ám eredményre nem vezetett a dolog egészen a negyedik nõ vallomásáig, aki azt állítja, hogy Da Silva a házába csábította, majd egy ügyes csellel a hálószobába csalta, ezek után pedig megerõszakolta.

A rendõrség szerint a négy nõ nem ismeri egymást, de nagyjából ugyanazt a sztorit mesélték el, így esélyes, hogy a dolognak van valóságalapja.

Már csak az a kérdés, hogy az elsõ három ügyet miért tudták elsikálni, és ilyen múlttal a csatorna miért alkalmazta emberünket…?!