2024.04.24. - György

Zola meghatódott a kedvességtõl!

Zola meghatódott a kedvességtõl!
A mindig magabiztos Zolának elállt a szava. A VIVA mûsorvezetõjét kollégái és barátai születésnapja alkalmából az Interaktív élõ adásában köszöntötték fel, Zola egyáltalán nem számított ilyen meglepetésre. A mûsorvezetõ késõbb is kapott egy váratlan ajándékot...

Zolának elakadt a szava.

A mûsorvezetõ minden helyzetben feltalálja magát, de ezúttal bizony alaposan sikerült meglepni. Zola most ünnepelte 29. születésnapját, ebbõl az alkalomból barátai és zenekari társai élõ adásban rontottak rá.

Persze mindezt az Interaktív szerkesztõinek cinkos segítségével.

"Nagyon meglepõdtem - emlékezett vissza Zola. - Állítólag nagyon döbbent arcot vágtam! Meg volt ez szervezve alaposan: az Interaktívban nekem azt mondták, konferáljak fel egy wakeboard-csapatot, és amikor ezt megtettem, a barátaim és a zenekar tagjai jelentek meg... Elénekelték Halász Judit klasszikusát, a Boldog születésnapot címû dalt, és kaptam egy Bruce Springsteen tortát is tõlük!"

Zolának nem ez volt az elsõ és utolsó meglepetése a szülinapján: kedvese is szervezett neki egy bulit, amelyrõl nem tudott elõre.

"Az élõ adás elõtt kezdõdött a meglepetés hullám, ugyanis az egyik kolleganõm a kezembe nyomott egy hatalmas ajándékzacskót, azzal a szöveggel, hogy rajta keresztül kíván valaki nekem boldog születésnapot. Persze frankón nem voltam képben, ki küldhetett vele ajándékot. Kinyitottam és a csomagban egy Bruce Springsteen turnélexikon volt, az egyik barátomtól, egyenesen Londonból! Az Interaktívos sokkterápia után pedig este még egy budapesti szórakozóhelyre mentünk, ahová a kedvesem meghívta a barátaimat, és együtt ünnepeltek velem! Ez volt a kis érzelmi sokk a nap végére - nevetett Zola, aki párjától egy gitár alakú tortát kapott, amelyet a lány saját kezûleg készített el.