2024.04.16. - Csongor

Fenyõ Miklós hipochonder!

Fenyõ Miklós hipochonder!
Fenyõ Miklós hipochonder! Vagy legalábbis hasonló betegséggel küzd. Hiába jár pszichiáterhez, nem segít rajta. Mi lesz országunk legnagyobb jampijával?

Hipochondria. Képzelt betegség. Csakhogy komoly problémát okozhat, mint Fenyõ Miklós esetében.

A népszerû rock and roll zenész már hosszú évek óta küzd ezzel a kellemetlen betegséggel, de még mindig nem tudott igazából megszabadulni tõle.
– Olyan egészségügyi problémám volt, amit a hipochondriával szoktak összefüggésbe hozni – mesélt mindennapjait megkeserítõ dolgáról Fenyõ a Reflektor TV-ben, Szily Nóra mûsorában. – Megijedtem, és amikor már túl sokat panaszkodtam a környezetemnek, az egyik barátom szakemberhez vitt. Szerencsére nem volt bajom, és letettem ezt a batyut – tette hozzá a megdöbbentõ részletet Magyarország egyik legnépszerûbb rock and roll énekese.

Sõt Fenyõ azt is elárulta, hogy messze nem erõs jellem, mint amit a kívülállók gondolnak róla.

– A döntési képességem egy óvodáséval egyenlõ, akár magánéleti, akár szakmai kérdésrõl van szó. Addig húzom, amíg valaki más dönt helyettem, és rá nem taszít egy kényszerû pályára. De még onnan is szeretnék sokszor visszatáncolni. Ez számomra is megfejthetetlen, ezért próbálom magamat analizálni, és olyan is volt, hogy pszichiáter tanácsát kértem, bár ebben a dologban nem jutottunk sokat elõre – nyilatkozta Fenyõ Miklós ugyan nem életveszélyes, de roppant kellemetlen betegségérõl.

Húzós ez az egész történet. Hiszen Fenyõrõl eddig azt hittük, hogy egy élettel teli, kirobbanó kedélyállapotú zenész.

Mit is lehet mindehhez hozzátenni? Jobbulást kívánunk Mikinek, vagy legalábbis azt, ne törjenek rá a tünetek…