2024.04.20. - Tivadar

Újabb sztárpáros? Csányi Sándor és Juga Veronika egy pár?

Újabb sztárpáros? Csányi Sándor és Juga Veronika egy pár?
Hatalmas feltûnést és meglepetést keltett Csányi Sándor és Juga Veronika a Zöld Pardon nevû szórakozóhelyen, amikor cseppet sem törõdve azzal, hogy közönségük van, vad csókolózásba kezdtek.

Úgy tûnik, a sármos színész újabb ex-Barátok köztös fejét csavarta el.

A szemtanúk szerint a friss pár annyira egymásba feledkezett, hogy szinte egy percig sem hagyták abba a flörtölést, végül együtt távoztak.

Pedig a Kaméleon sztárja eddig kínosan ügyelt magánéletére. Pokorny Liától, gyermeke anyjától való válása után egyszer sem jelent meg barátnõjével nyilvánosan, annyit lehetett tudni, hogy Erdélyi Tímeával, a Barátok közt egykori Tildájával él együtt. Két és fél év után azonban tavaly szakítottak.

Juga Veronika sem szerepelt magánéletével a címlapokon, õ is elvált gyermeke apjától, majd szerelembe esett a TV2-s riporterrel, Winkler Róberttel, akivel néhány hónapja döntötték el: jobb, ha külön folytatják.

"Nem lehetett nem észrevenni, hogy összejöttek, nem zavartatták magukat. Vadul csókolóztak. Mindketten elemükben voltak, Veronika szexisen bújt hozzá, simogatták egymást. Nem csodálkoztam, hogy együtt is távoztak" - mesélte egy szemtanú.