2024.04.25. - Márk

Justin Timberlake a nagy mellek büvöletében!

Justin Timberlake a nagy mellek büvöletében!
A rosszindulatú pletykák ellenére, Jessica Biel és Justin Timberlake kapcsolata töretlen. Hiába töltenek sok idõt külön, kitartanak a másik mellett.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy Justin Timberlake ismét facér, s otthagyta a sokak által gyûlölt Jessica Bielt, bejelentik, hogy nagyon boldogok, és semmi probléma sincsen a kapcsolatukat illetõen.

Többen is haragszanak erre a leányzóra, hogy ráakaszkodott a kedves kis énekes fiúra, de õ nagyon szereti a nagy mellekkel megáldott színésznõt.

Több forrás is megerõsítette azt a hírt, hogy a szerelmesek továbbra is szerelmesek, és nem szakítottak. Hogy akkor miért is röppentek fel ezek a rosszindulatú pletykák? A fiatalok kénytelen sok idõt külön tölteni, ami nagyrészt a munkájuknak köszönhetõ. Ezért néha nagyon nehéz nekik, de igyekeznek erõsnek látszani.

Az is gyanús volt sokak szemében, hogy Kate Hudson születésnapi buliján egyedül jelent meg Justin, s teljesen úgy viselkedett, mintha facér lenne. Pedig nem, mert még mindig együtt vannak, csak aznap este Jessica-t elszólította a kötelessége.

A pár még 2007 januárjában kezdett el randizgatni. Akkoriban is volt egy olyan se veled, se nélküled viszonyuk, mert egyik nap még együtt jártak, míg másnap szakítottak.

Akárhonnan is nézzük, már jó ideje húzzák egymás mellett, elképzelhetõ, hogy ennek eljegyzés lesz a vége?

Hiszen még az a a hír is felröppent, hogy babár vár a színésznõ! Az még biztos, hogy Justin nem húzott gyûrût a lány ujjára, de ami késik...