2024.04.20. - Tivadar

Gwen Stefani férje homokos?!

Gwen Stefani férje homokos?!
Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale 13 éve élnek együtt, ám a férfi múltja megdöbbentõ titkot rejt.

Tizenhárom éve él házasságban a sztárénekes Gwen Stefani férjével, Gavinnel.

A párnak két fiúgyermeke is született, sõt Gvannek elõzõ házasságából a Pearl Lowe nevû szintén énekes hölgytõl 1989-ben lánya is született. Most mégis olyan részletek láttak napvilágot, amibõl kiderült a férfi saját nemét részesíti elõnyben.
Gavin Rossdalerõl már korábban is felröppentek a pletykák, hogy jobban vonzódik a szõrös férfiakhoz, mint domborulatokkal rendelkezõ nõkhöz. A bevállaltan meleg Boy George életrajzi könyvében már megpendítette, hogy Gavin bizony Marilynnel futott a nyolcvanas években. Ezt Boy George azért írhatta így le, mert õ is gyakori vendég volt Marilyn ágyának tájékán.

Most a transzvesztita Marilyn maga ismerte be, hogy élete nagy szerelme volt Gavin. Az In Touch nevû magazinnak adott interjújában azt is elárulta, tíz évébe került mire feldolgozta a szakítást.

Marilyn elmondta, azért tartották titokban a kapcsolatot, mert akkoriban kezdett bejönni Gavin zenekara, és nem akarták, hogy a karrierje e románc miatt fulladjon ki. Öt évig éltek együtt, de Marilyn számára ez legalább negyvennek tûnt, mivel, mint mondta „rendkívül tartalmas volt.”