2024.04.25. - Márk

Debreczeni Zita kibékült milliárdos barátjával?

Debreczeni Zita kibékült milliárdos barátjával?
A modellt és volt párját, Kedves Ferencet a hétvégén lencsevégre kapták, amint egymás társaságában töltötték a délutánt. A szemtanúk szerint kibékültek a szerelmesek.

Debreczeni Zita és Kedves Ferenc, a milliárdos körülbelül egy hónapja szakítottak egymással. Másfél évig voltak együtt, sokan úgy hiszik, hogy szakításukban közrejátszott Bódi Sylvi is.

Lencsevégre kapták a volt szerelmeseket, amint a hétvégét egymás társaságában töltötték el.

Egy elegáns, szabadtéri étteremben csevegtek barátian egymással, majd együtt távoztak onnan, Kedves Ferencnek az autójával.

A napilap meg is kereste Debreczeni Zitát még azonnal, aki nem cáfolta, hogy együtt van volt párjával, legalábbis a jelen pillanatban, az õ társaságában tartózkodott.

- Nem tagadom, Feri is velem volt, együtt is távoztunk. Hogy együtt vagyunk-e? Ha olyan dolog történik a magánéletemben, amit meg akarok osztani mindenkivel, biztosan el fogom mondani. – titokzatoskodott a modell lány.

Abban biztosak lehetünk, hogy azt a délutánt együtt töltötték, és az is biztos, hogy az étterem után, egy privátabb helyre távoztak.

Olyan pletykák is felröppentek, melyek szerint a szakításuk után Zita kárpótlásul kapott egy autót, és egy lakást is Ferenctõl.

- Biztos, hogy együtt vannak. – kezdett bele a mesélésbe az egyik szemtanú.

– Egymás mellett ültek, nevetgéltek, úgy viselkedtek, mint egy boldog pár. Le se tagadhatnák, hogy szerelmesek. Az étterembõl is együtt távoztak. Mi ez, ha nem szerelem? Miért töltenék együtt a fájdalmas szakításuk után a vasárnap délutánjukat úgy, hogy közben még ölelgetik is egymást?

Nagyon úgy tûnik, hogy Kedves Ferencnek nem kell más nõ, csak Zita, hiszen szakításuk után állítólag többet is kipróbált, de egyikük mellett sem állapodott meg. Zita, pedig minek akarna másik férfit választani, hiszen a milliárdostól mindent megkaphat,