2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Megsíratták Marenec Fruzsina távozását a Barátok köztbõl!

Megsíratták Marenec Fruzsina távozását a Barátok köztbõl!
Ma láthatjuk utoljára a Barátok közt címû sorozat Emmáját alakító Marenec Fruzsinát.

A történet szerint a fiatal lány nehéz döntés elõtt áll, hatalmas szerelmi csalódás éri. Végül elfogad egy külföldi ösztöndíjat, és elköltözik a Mátyás király térrõl.

Fruzsina 15 évesen került be a sorozatba, így bizonyára nem lesz könnyû az évekig tartó forgatások után váltania.

Kezdetben az is átfutott az agyán, hogyan fizeti ki majd az albérletét.
"Nehéz volt az utolsó forgatási nap. Szokássá vált, hogy az utolsó forgatási jelenetnél egy nagy csokor virággal búcsúznak el a távozó színésztõl, a köszöntés azonban úgy tûnt, ezúttal elmarad. Elcsüggedtem, mert azt hittem, elfelejtették, hogy ezen a napon forgattam utoljára" - mesélte a fiatal színésznõ.

"Akkor lepõdtem meg, amikor a sminkszobába értem: a legnagyobb meglepetésemre ott vártak mindannyian. Egy nagy fotóalbummal és virággal kedveskedtek. Igazán könnyes búcsúra sikeredett, hiszen a színészkollégáim az öt év alatt a második családommá váltak. Nagyon hiányoznak, azóta egyszer már meg is látogattam õket."

"Több tervem is van, amelyeket a közeljövõben szeretnék megvalósítani. Érdekel a sminket szakma, szeretnék megtanulni angolul, és mûsorvezetõként is szívesen dolgoznék. Most több idõm jut magamra, ezért már hozzá is láttam a terveim megvalósításához: különtanárral tanulok, és meghallgatásokra is járok" - mondta Fruzsina.