2024.04.20. - Tivadar

Balzsay Károly a gyõztes meccse után kórházba került!

Balzsay Károly a gyõztes meccse után kórházba került!
Balzsay Károly, aki a 11. menetben ütötte ki a szamoai Maselino Masoét, a krefeldi kórházban zárta a szombat estét, mivel jobb szemöldöke és bal szeme fölött is felrepedt a bõr.

Barátja, Erdei Zsolt bár szakkommentátorként volt jelen, néhány menet után a fejhallgatót félrelökve, asztalára feltérdelve, ádáz tekintettel üvöltve irányította Balzsayt.

"Nem bírtam a feszültséget! Szörnyû a ringen kívül ülve figyelni, ahogy küzd a barátom. Láttam, hogy mikor mit kell csinálni a ringben.
Karesz kiválóan zárja ki a külvilágot, csak azt hallja meg, amit akar, ezért jólesett látni, hogy amit mondtam, azt meg is tette. Ezek szerint nem mondhattam hülyeségeket" - mondja Madár.

Balzsai Károlyhoz nemcsak Zsolt, de édesapja tanácsai is eljutottak.

"Jól éreztem magam a ringben. Ellenfelemnek csak fellángolásai voltak, de pontos találatokkal elbizonytalanítottam. Mivel edzõm nem szokott kiabálni, édesapám és Madár instrukciói jutottak el hozzám.

Aput kértem, jelezze a menetekbõl hátralévõ idõt, de emellett pluszmunkát is vállalt, mindig bemondta elõre, hogy mit csinál majd Masoe. El is találta, ahogy Zsolti is jogosan kérte a jobbkezes ütéseket. Egy be is jött a végén."