2024.03.29. - Auguszta

Ellopták Nicholas Sarkozy feleségének meztelen képeit!

Ellopták Nicholas Sarkozy feleségének meztelen képeit!
Nicholas Sarkozy francia államfõvel mindig történik valami. Vagyis a feleségével. Carla Bruni meztelen képeit ugyanis ellopták! De mit kezdenek a tolvajok a képekkel?

Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni köztudottan tûzrõlpattant teremtés. Készült is róla már annyi aktkép élete során, amivel Szajnát is lehetne rekeszteni.

Bruni volt férje „gyûjteményt”, mely összegyûlt az évek során a pucérkodó Bruniról (az más kérdés, hogy miért voltak ezek egyáltalán az exférj testvérénél).

De mihez kezdenek a tolvajok a képekkel? A rendõrség szerint ugyanis a betörõk tutira mentek: akkor törtek be, amikor a tulaj nem volt otthon, és csak az ominózus képeket vitték magukkal.

A francia rendõrség szerint arra is lehet számítani, hogy hamarosan felbukkannak a tolvajok, és megzsarolják Sarkozyéket a képekkel, esetleg szimplán csak felrakják õket az internetre.

A kérdés csak az, hogy kit érdekel még a francia First Lady pucérsága: aki ugyanis eddig nem látta eleget Brunit ruha nélkül, az nem olvas bulvárlapokat…