2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Dukai Regina: 'Az újságírók örülnek, ha rosszat írhatnak az emberrõl!'

Dukai Regina: 'Az újságírók örülnek, ha rosszat írhatnak az emberrõl!'
Dukai Regina kiborult!

A szõke szépség nem bírja tovább a bulvárújságírók hadjáratát: a kritikákkal sem mindig ért egyet. Dukai háborúja a bulvármédia ellen!

Dukai Regina, a szexi modell és énekes kiborult. Na, nem nagyon, de azért elég mérges lett egy-két szerinte idióta újságíró kolléga miatt.

– Az újságírók örülnek, ha rosszat írhatnak az emberrõl – mesélte felháborodottan a gyönyörû lány.

– Nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, de szörnyû, ami itt folyik. Elõveszel egy újságot, és a címlapon nincs pozitív hír, csak negatív – elemezte tökéletesen Regina a honi szórakoztató sajtó helyzetét.

Persze van, amiben igaza van Reginának. A nemrég új számmal jelentkezõ énekesnõ szerint nem olyan embernek kellene kritizálnia, aki maga is kritizálható lenne.

– Hogy kritizálja valaki az öltözködésemet vagy a hangomat, aki életében nem próbált még meg énekelni, vagy életében nem öltözködött jól. Volt olyan újságíró, aki kritizálta azt, hogy én hogy öltözöm fel, vagy hogy néz ki a hajam, miközben az újságíró egy zsíros hajú, borzalmasan felöltözött nõ volt – mesélt a véresszájú magyar zsurnalisztákkal töltött idõkrõl Dukai.

Felmerül a kérdés, hogy akkor kitõl fogadja el a kritikát, ha nem a médiától? Ja, persze, a családjától, a barátaitól, vagy olyan emberektõl, akikre felnéz – ezek pedig akár negatívak is lehetnek.

Ezek után vajon mit fog szólni ehhez a cikkhez?