2024.04.19. - Emma

Miley Cyrus testalkatát cikizik!

Miley Cyrus testalkatát cikizik!
A 16 éves tinisztár teljesen kiakadt, mert az újságok most a testalkata miatt cikkeznek róla ahelyett, hogy a filmjérõl áradoznának.

Miley Cyrus nemrég debütált új alkotásával, a Hannah Montana filmváltozatával.

A premieren megõrültek érte a rajongók, de az azt követõ sajtótájékoztatón Miley már nem mosolygott olyan szívesen. Nem bírt megálljt parancsolni az indulatainak, és szidni kezdte a pletykalapokat.

- Folyton az embereket pásztázzák, és ha kicsit kevesebb vagy több kiló vagy a megszokottnál, akkor egybõl anorexiás és kövér leszel. Szerintem az összes ilyen vacak lap kukába való, ráadásul rossz hatással van a rajongóimra is – panaszkodott az ifjú énekesnõ.

Miley egyébként is szívén viseli a fanok sorsát: minden alkalommal, amikor hatalmas tinitömeg várja õt, boldogan libben oda hozzájuk, és osztogat autogramokat. Az angol premieren még az egyik rajongó gitárját is elkérte, és azon játszott egy keveset.

A gitár azóta valószínûleg vitrinbe került, és a tulajdonos 50 év múlva büszkén mutogatja majd az unokáinak. Persze, lehet, hogy nekik majd azt is el kell magyarázni, hogy ki is volt az a Miley Cyrus.