2024.03.19. - József, Bánk

Hugh Hefner a villájába hívta Metzker Vikit!

Hugh Hefner a villájába hívta Metzker Vikit!
Viki nem elõször kapott meghívást a Playboy-mágustól. Ráadásul most DJ-ként fog szerepelni egy bulin, és még Paris Hilton is az õ zenéjére fog táncolni.

Metzker Viki, a magyar nyuszilány, egyszer már meghívást kapott Hugh Hefnertõl a Playboy-villába, és most ismét ebben a szerencsében részesült. Viszont most nem a testéért érkezett a meghívó, hanem DJ tudása miatt, ugyanis õ fogja szórakoztatni a vendégeket Hef egyik klubjában. Ráadásul nem akárkik lesznek a vendégek! Ott lesz Hef, a nyuszik, Paris Hilton és még Lindsay Lohan is.

Így az egyik Las Vegas-i elit szórakozóhelyen Viki fogja a korongokat pörgetni, ennél szerencsésebb dolog már nem is történhetett volna vele, még az is könnyen megeshet, hogy a nyuszilánynak sikerülni fog betörnie az amerikai szórakoztatóiparba.

- Majd’ kiugrok a bõrömbõl, hiszen Hugh Hefner meghívása óriási megtiszteltetés a számomra. A klub lélegzetelállítóan gyönyörû, a felszerelése pedig hipermodern. Nem beszélve arról, hogy a bulira olyan sztárok jelentkeztek be, mint Paris Hilton, és Lindsay Lohan. – mesélte boldogan Viki a Borsnak.

Sajnos párja nem tudja elkísérni az amerikai kiruccanásra, így egyik barátnõjét viszi magával a villába.

- Nagyon jó idõben jött ez a felkérés, hiszen a napokban jelent meg azaz erotikus képsorozat, ami az amerikai Playboyban jelent meg. Akkor készültek rólam ezek a fotók, amikor egy hétig a Hefner-villában lakhattam. A képeken szinte teljesen meztelenül pózolok a román gyõztessel. Kiváló reklám lesz ez a fellépésem elõtt. – árulta még el Viki.

Az látszik rajta, hogy nagyon izgatott, de jogosan, mert ebbõl még bármi kisülhet. Az is megeshet, hogy a buli után rögtön felkérések hada fogja elárasztani a nyuszilányt, a végén még haza sem fog jönni. Vajon párjának van miért aggódnia? Egy kicsit biztosan, hiszen elég valószínû, hogy többen is le fogják támadni a nagyon is szexi DJ-t.