2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Lindsay Lohan kisbabát vár, de nem tudja ki az apa!

Lindsay Lohan kisbabát vár, de nem tudja ki az apa!
Lindsay Lohan újabb alakítása: bevallotta, hogy terhes. Igen ám, de azt is elmesélte, hogy fogalma sincsen az apa kilétét illetõen. Vajon melyik férfi lehet a "szerencsés"?

Újabb hírek Lindsay Lohant illetõen, állítólag terhes a színésznõ. A múlt hónapban szakított barátnõjével, Samantha Ronsonnal, s úgy tûnik leszbikus mivoltát is maga mögött hagyta, mert egyik férfi ágyából a másikba vándorolt.

Ezek szerint nagyon bejött a celeb férfiaknak a leszbikus identitású botrányhõsnõ, mert mindenki végig ment rajta. Állítólag.

Az biztos, hogy két férfival mindenképp hírbe hozták. Az egyik egy angol fiú volt, aki még anyucinak is nagyon bejött, a másik lovagi címre pedig a sármos Jared Leto jelentkezett, aki állítólag le is fektette a vörös, csontsovány leányzót.

Ráadásul be is vallotta terhességét Lindsay, s azt is elárulta, hogy fogalma sincsen ki a gyermek édesapja.

Egy közeli ismerõs azt nyilatkozta a botrányos, és egyre szánalmasabb színésznõrõl, hogy Lindsay tényleg nem tudja, hogy kitõl vár babát, s jelenleg azt sem tudja, hogy megtartsa-e a gyermeket. El kell telnie pár napnak, hogy feldolgozza ezt a hírt, s majd akkor józan fejjel fog dönteni a baba sorsa felõl.

Állítólag több tucat férfival feküdt össze az elmúlt hónapokban, így ez csak nehezíti az apa kilétét.

Most már csak remélni lehet, hogy pár nap múlva felkerül az internetre egy olyan férfi lista, amin az állítólagos apa jelöltek szerepelnek. Az biztos, hogy a hír hallatán sokan a szívükhöz kapnak, mert ki szeretne Lindsay gyermekének az apja lenni?