2024.03.29. - Auguszta

Kiszel Tünde majdnem megfulladt a Kalandra fal forgatásán!

Kiszel Tünde majdnem megfulladt a Kalandra fal forgatásán!
Kalandra fal! Már megint. Még mindig. Nem unjuk még? Persze ha hozzátesszük, hogy Kiszel Tünde pingvinként fog fulladozni a vízben a ma esti adásban…

Megpróbáljuk érthetõen elmagyarázni. Ma este Kiszel Tünde egy pingvin lesz, István Dániel egy delfin, az erõmûvész Nick Árpád egy rák, a másik csapatban Valkó Eszter egy nyúl, Növényi Norbert egy csiga, míg Szujó Zoltán egy medve.

Ha hozzátesszük, hogy a mûsorvezetõk is beöltöznek (Vadon Jani madárijesztõ, Sebestyén Balázs pedig bádogember bõrébe bújik) megállapíthatjuk, hogy az RTL Klub képernyõjén lesz látható az egész állatkert…

A Kalandra fal! mai adása ugyanis rendhagyó lesz. Lesz minden, amivel talán el lehet adni az egyre laposabb és unalmasabb – nem mellesleg nagyon gagyi – mûsort: mese habbal, hab nélkül és light kiadásban is.

Hanem ejtsünk pár szót a fentiek szerint pingvinbõrbe bújt Kiszelrõl: atomszemöldökû bulvárhõsnõnk annyira beleéli magát a szerepébe a maximális pont megszerzéséért folytatott küzdelemben, hogy kis híján lenyeli a medence összes vizét.

De Növényinek is meggyûlik a baja az elemekkel, és az is kiderül a ma esti adásból, hogy miért rántotta magával majdnem az egész jószágállományt a lomha csiga.

Milyen értelmezési gondjai akadnak a csigának? Miért löki be a maci a nyuszit a vízbe? Miért nézzük mi egyáltalán ezt az übergyenge bohóckodást?

Talán néhány kérdésre választ kaphatunk hamarosan…