2024.03.29. - Auguszta

Labancz Lilla és Danny Blue egy pár!

Labancz Lilla és Danny Blue egy pár!
Micsoda hír! Labancz Lilla, az Álom-net bögyös jónõje és Danny Blue, az Uri Geller által kiválasztott legigazabb mentalista egy pár! Egészségükre…

Emlékeznek még Danny Blue-ra? Õ volt az a mentalista, vagy mi a fene, aki annak idején megnyerte az Uri Geller-féle hipergagyi metalistaökörködést kanálhajlításostul, mindenestül.

Labancz Lilla pedig már egy hónapja az év filmjének beharangozott, azóta pedig visszafogott sikereket elérõ Álom.net címû tinifilm fõszereplõje. A két fiatal most úgy döntött, hogy együtt fognak járni.

– A Cool TV-ben találkoztunk elõször, majd hamarosan az elsõ randira is sor került – mesélte Danny.

– Szimpatizáltunk egymással, de egyelõre még az ismerkedési fázisnál tartunk. Most már felvállaljuk egymást, és nem szégyelljük kimutatni érzelmeinket a nyilvánosság elõtt sem – tette hozzá országunk fõ kanálhajligató bajnoka.

De nézzük, hogy mit mond a kapcsolatról a másik fél!

– Ez még csak három hetes kapcsolat, de nem futó kaland – magyarázta szintén a bulvárlapnak a szöszi Labancz Lilla.

– Jól elvagyunk, a hétvégét is együtt töltöttük egy wellness-kastélyban. Egyelõre nincsenek komoly elvárásaim – tette hozzá a filmszakmába idén berobbanó színésznõ.

Tombol tehát a szerelem. Legalábbis addig, amíg Blue nem kezd el dolgokat hajligatni a puszta gondolataival, és Labancz nem adja elõ emiatt a nagyjelenetet.

Tudják, a munkahelyi ártalmak…