2024.04.24. - György

Élõ adásban villantotta meg cickóit Gaál Noémi!

Élõ adásban villantotta meg cickóit Gaál Noémi!
Kiverte a biztosítékot a TV2 vezetõinél Gaál Noémi, a szexi idõjós, aki tegnap este kissé túl sokat engedett látni kebleibõl.

Hatalmas felfordulást okozott a TV2 hétvégi idõjárás-jelentése.

Az eddig is világos volt, hogy sok férfi csak a gyönyörû Gaál Noémi miatt nézi nyálcsorgatva a mûsort, a mostani produkcióval pedig maximálisan ki is szolgálta rajongóit a szexi idõjós.

Történt ugyanis, hogy Noémi és a stylistok egy kissé túlságosan is dekoltált felsõt választották ki az adásra, a fordulásoknál így pedig szinte teljes terjedelmükben láthatóvá váltak a mûsorvezetõ hölgy állítólagosan plasztikázott mellei.

A TV2 vezetõi, akik otthonról figyelték a mûsort, nagyon felháborodtak az incidensen. Magyar Rita elmondta, hogy rendkívül büszkék ugyan idõjósuk csodálatos idomaira, de a szombat esti cicivillantást már túlzásnak tartják (legutóbb Liptai Claudia szolgált hasonló meglepetéssel).

Gaál Noémi szerint viszont nem történt semmi botrányos. Elárulta, hogy a mindennapokban soha nem venne fel ilyen mélyen dekoltált blúzt, a televízió azonban egy más világ, ahol ráadásul nem õ a felelõs a ruhák kiválasztásáért. Ami pedig a legfontosabb, hogy párja sem haragudott meg rá a túlságosan is merész akcióért.