2024.04.19. - Emma

A drogos Fergie is bavallotta, hogy biszexuális!

A drogos Fergie is bavallotta, hogy biszexuális!
Legyünk mi is biszexek! Ez is lehetne a jelmondata a sztároknak, de az biztos, hogy ezzel Fergie egyetért. A züllõt, és ronda énekesnõ bevallotta, hû de izgalmas!

Manapság megint felkapott szó lett a biszexualitás fõleg a nõi sztárok körében.

Elõbb Pink vallott arról, hogy õ bizony szereti a nõket is, majd így tett Megan Fox is, a Transformers szexi sztárja. Lindsay Lohanrõl pedig egy szó se essék, õ már tõzsgyökeres leszbikusnak mondható.
Igen ám, de míg egyes nõknek jól áll a biszexualitás, mert mondjuk szívesen fantáziálgatnak róluk nõk és férfiak egyaránt, addig nem mindenkire gondolnak szívesen az emberek.

Így sajnos hiába jelentette be a drogos Fergie, hogy bizony õ is kedveli a gyengébbik nemet, nem sokan hatódtak meg ezen. Sõt. Ha valaki nem tudná, õ a Black Eyed Peas énekese, és villantós, alkoholista tagja.

Még januárban ment férjhez Josh Duhamellhez, aki biztosan tudott Fergie elõzõ kapcsolatairól.

- Régen határozottabban többet kísérleteztem lányokkal, de sosem volt állandó barátnõm. – vallotta a nem túl szép énekesnõ.

Nem nehéz elképzelni, látjuk magunk elõtt a tépelõdõ Fergie-t, amint õrlõdik biszexuális tudata: bevalljam, ne valljam. Majd hirtelen megkönnyebbül, hiszen közvetlenül elõtte többen is felszólaltak a témát illetõen, így már szabad az út!

- Biszexuális vagyok!

Az angol The Sun hozta le ezt a fantasztikus hírt mindenki nagy örömére. Már csak az a kérdés, hogy hazánkban hány playmate fogja bevallani, hogy esetleg vonzódik saját neméhez is. Érdekes, hogy eddig egy férfi sem jelentkezett egy töredelmes vallomással sem. Várjuk a folytatást…