2024.04.19. - Emma

Galla Miklós majdnem meghalt krumplipucolás közben!

Galla Miklós majdnem meghalt krumplipucolás közben!
50 éves Galla Miklós elõadómûvész, aki krumplipucolás közben majdnem felvágta az ereit.

Pár hónappal ezelõtt a Hal a tortán címû mûsorban láthattuk, s bizony nem csak vicces, de néhány rémisztõ percet is szerzett a nézõknek.

Krumplipucolás közben például komolyan fennállt a veszélye, hogy elvágja az ütõerét. Szerencsére megúszta, így a végén elõadhatott egy maga komponálta dalt, ami mindenkinek nagyon tetszett.
Köztudott, hogy Galla Miklós egyedül él, és saját bevallása szerint rendszeresen fõzõcskézik magának - bár ez a mûsorból nem derült ki egyértelmûen.

A sajátos énekléssel azonban nem volt gond, ami azért sem meglepõ, mert annak idején könnyûzenészként kezdte pályafutását - egyik alapítója volt a rövid életû Ikarus együttesnek, majd a GM 49 nevezetû zenekarban muzsikált. Nem csak az énekléshez volt tehetsége, de gitározott, és értõn kezelte a billentyûs hangszereket is.

A nézõk mégis mint az angol humor hazai apostolát tartják számon, éveken át a L'art pour l'art Társulat vezetõjeként láthattuk, és õ alapította a Holló Színházat, amelyben angol abszurd darabokat mutatott be - a saját fordításában.

Tökéletesen tud angolul. Az abszurd humort nem csak fordítja, neki is az van, amirõl sok remek szövege tanúskodik.