2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Lehull a lepel! Magdi anyus megcsalta Vili bácsit?

Lehull a lepel! Magdi anyus megcsalta Vili bácsit?
Ma este fény derül a Barátok közt egyik sztárjának, Magdi anyusnak az évek óta titokban tartott félrelépésére.

Megdöbbentõ események fognak lejátszódni a mai részben, ezért csak erõs idegzetûeknek ajánlott a megnézése!

A Barátok közt eddigi története során volt már minden: rengeteg megcsalás, bûncselekmény és egyéb izgalmas jelenetek.

A folyton változó és eseménydús sorozatban eddig szinte csak egyetlen személy volt, aki mindig sziklaszilárdan állt a lábán és soha sem volt erkölcsi meghasonlása: õ pedig Magdi anyus, a konzervatív erkölcscsõsz.

„Minden ember szekrényébõl kiesik egyszer egy csontváz. Kertészéknél is ez történik. Nem egyszer elõfordul velünk, hogy titkolunk valamit, néha nem derül ki, de olykor évek múlva leleplezõdik.

Magdi anyus titka más megvilágításba helyezi majd a házmesternõt. Kilép az eddigi szerepébõl, ismeretlen oldalát mutatva meg. Kíváncsi leszek, mit szólnak majd ehhez az emberek, szívesen elbeszélgetek majd bárkivel” – mondta a házmesternõt alakító Fodor Zsóka színésznõ.

A bonyodalmakat egyébként az okozza, hogy feltûnik a színen Vili bácsi volt katonatársa, aki a fiát keresi. A fiú pedig valószínûleg Magdi anyus egyik gyermeke.

Szombathy Gyula elmondta, hogy élvezi azt, hogy figurája felforgatja a sorozatot.

„Mindig jó érzés egy színésznek, ha izgalmas bonyodalomba csöppen, és egy különleges helyzetben kell bizonyítania. Nagyon izgulok, hogy milyen visszajelzéseket kapok. A családom már nagyon kíváncsi. Fõleg az unokáim: alig várják a ma estét, ott ülnek majd a képernyõ elõtt” – lelkendezett a színész.