2024.04.20. - Tivadar

Vége a sztárpár Angelina Jolie és Brad Pitt kapcolatának?

Vége a sztárpár Angelina Jolie és Brad Pitt kapcolatának?
Nagyon nem áll jól a szénája a színészpárosnak, annyi biztos, hogy Brad egyedül utazott Cannes-ba.

Vajon Angelina utána megy, vagy ezzel véglegesíti szakításukat?

Nagyon úgy néz ki, hogy véget ér Angelina Jolie és Brad Pitt álom házassága.

A celeb lapok már nem is képesek másról cikkezni, csak a különféle botrányaikról. Az igazságot senki sem tudja, de az biztos, hogy Brad Pitt egyedül ment Cannes-ba.

Mit is tudunk?

Még 2007-ben Angelina elcsábította Brad Pittet akkori feleségétõl, Jennifer Anistontól. Már kapcsolatuk elején is hatalmas volt a botrány emiatt, de sokan csodálták õket, hogy a világ legszebb nõje és férfija végre egy párt alkotnak. Mások viszont haragudtak rájuk, fõleg Angie-re, hogy úgymond elrabolta Brad-et, Aniston kezei közül.

Úgy tûnt harmonikus a kapcsolatuk, hiszen van már hat gyerekük, abból kettõ a sajátjuk. Most viszont, 2009-ben megromlani látszik ez a szép szerelem.

Kezdõdött mindez azzal, hogy felröppentek olyan hírek, melyek szerint Angelina terhes. Igen ám, de ahelyett, hogy valóban örömhíreket kaptunk volna, csak azt sikerült megtudni, hogy gyerek nincs, viszont problémák vannak. Ráadásul emiatt is örülnek, hogy mégsem jön a baba.

Ahogy szépen lassan tönkre megy a kapcsolat

Majd napvilágot látott a botránykönyv ötlete, amelyet Angelina volt testõre szeretett volna megírni. Úgy néz ki, hogy már el is kezdte. Az eddig sem volt titok, hogy Angelina biszexuális, de a testõre szerint Bradet folyamatosan csalta nõkkel, és férfiakkal egyaránt. Ráadásul butának is tartja a férjét, akit rendszeresen kinevetett a háta mögött.

Már ekkor sem volt minden rendben a szerelmesek között. Többen is tudni vélték, hogy Angelina kidobta Brad Pittet a házból. Viszont a legmegdöbbentõbb az volt, amikor állítólag Brad Pitt részegen felhívta elõzõ kedvesét, Jennifer Anistont. Olyanokat mondott neki a telefonban, hogy mennyire megbánta, hogy elhagyta.

Egyes források szerint Angelina mikor meghallotta a hírt, átköltöztette férjét egy szállodába, s átvitette oda a holmijait is. S ekkor még a pletykáknak nem volt vége! Egy afrikai nõ kitalálta, hogy Brad Pitt-tõl vár gyermeket, s harcolni fog az igazáért, és az apáért.

Most pedig a legújabb hír, hogy Brad egyedül jelent meg a Cannes-i filmfesztiválon.

Ennek ellenére, sokan várják Angie-t is a rendezvényre, abban is hisznek, hogy a páros majd ismét együtt fog mutatkozni a vörös szõnyegen.

Ki a hibás?

A fele pletyka biztos, hogy az újságírók tollából született, és abban sem teljesen biztosak az emberek, hogy a színésznõ testõre igazat mondott. Viszont sok rosszakarója van Angelinának, így sosem lesz vége a gonosz pletykálkodásnak. Évekig szép párt alkottak, most mégis veszélyben van a házasságuk.

Többen is féltik a színésznõt, mert mostanában nagy rajta a nyomás. Filmet forgat, gyerekeket nevel, és próbálja megmenteni a házasságát. Reméljük sikerül neki, és a világ legszebb nõje és férfija együtt marad.