2024.03.29. - Auguszta

Rihanna életébe beköszöntött az új szerelem!

Rihanna életébe beköszöntött az új szerelem!
Beköszöntött a szerelem, legalábbis nagyon úgy tûnik, Rihanna újra szerelemre talált, méghozzá a hip-hop sztár, Drake személyében.

A szemtanúkon kívül még senki sem erõsítette meg a kapcsolatot, de biztosan nem kell sokat rá várni.

Nem kellett sokat várni: a csodaszép Rihanna eddig, s nem tovább maradt egyedül. Nagyon úgy néz ki, hogy új párra talált a verekedõs Chris Brown után, méghozzá egy kanadai hip-hop sztár, Drake személyében.

Szokványosan indult a hétfõ este New Yorkban, akkor még senki sem sejtette, hogy micsoda szenzációnak lesznek a szemtanúi és, hogy holnap micsoda elképesztõ hírekre fognak ébredezni.

Ugyanis ezen az estén Rihanna egy új pasival lépett be a N.Y.C-be - mesélte egy forrás. Sokadmagukkal érkeztek a szórakozóhelyre, a huszonegy éves énekesnõ whiskey-t és almalét ivott, miközben végig Aubrey "Drake" Graham, a rapper mellett tartózkodott. Az nem is kifejezés, hogy mellette tartózkodott, egyenesen csüngött rajta, el nem hagyta volna egy pillanatra sem.

Egyes szemtanuk látni vélték, hogy bizony csókok is csattantak el a fiatalok között, de az biztos, hogy az egész estét együtt töltötték.

Az énekesek éjfélig táncoltak, majd az új páros együtt is távozott.

- Nagyon aranyosak voltak. Mindketten nagyon jó kisugárzással bírnak, nagyon jól összeillenek, és olyan boldognak tûntek. – mesélte a szemtanú.

Graham, azaz Drake, a kanadai hip-hop sztár nemcsak énekes, hanem színészkedik is. Milyen lenne, ha kettejüket megcsodálhatnánk egy közös produkcióban? Esetleg egy duett kapcsán? Rihannát is láthattuk már egy filmben, méghozzá a Hajrá csajok harmadik részében. Nem sok szerepe volt, és eleve önmagát játszotta, de mégis csak filmszerep volt.

Természetesen egyikük szóvivõje sem kívánta kommentálni a helyzetet, így még semmi sem biztos. Mi csak remélni tudjuk, hogy végre rálelt a szerelem Rihannára.